Indul az asztalfoglalás az Étterem Hétre, az árak változatlanok

Forrás: turizmus.com

 2022. március 02. 10:16

Az idei tavaszi Országos Étterem Hét 11 napos lesz: március 17-től március 27-ig tart majd. Ebben az időszakban ezúttal is fix áron kínálja 3 fogásos menüsorát több mint 100 magyarországi Top étterem. Ma indul az asztalfoglalás.

Az Étterem Hét árai nem változnak: a Top kategóriában 3.900 forintos fix menü ártól, a Prémium kategóriás éttermekben 4.900 Ft-tól, az Exkluzív kategóriában pedig 5.900 Ft-tól élvezhetik a különleges menüsorokat a vendégek.

A vendéglőkbe a www.etteremhet.hu oldalon lehet előzetesen asztalt foglalni, amit érdemes időben megtenni, hiszen a minőségi vendéglátás érdekében a helyek csak korlátozott számban lesznek

Az Országos Étterem Hét eseményét 2011 óta rendezi meg a szervező DiningCity azzal a céllal, hogy minél szélesebb réteg ismerhesse meg a hazai prémium kategóriás éttermek kínálatát, konyháját, specialitásait. Az eseményre évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül sor.

A résztvevő éttermek külön erre a rendezvényre állítják össze válogatott alapanyagokra épülő, gondosan megkomponált 3 fogásos menüsoraikat, amelyeket fix áron kínálnak.

A márciusi eseményen az egész ország területéről 110 étterem vesz részt

Fotó: 123rf.com

Az utóbbi években már arra is lehetőség van, hogy az érdeklődők három különböző árkategóriából választhassák ki a nekik tetsző konyhát, éttermet: a TOP kategóriában 3.900 forintért, a Prémium kategóriában 4.900 forintért, az Exkluzív kategóriában pedig 5.900 forintért.

Az alapanyagok most sem maradnak el az Étterem Héten már megszokott színvonaltól, a séfek és az éttermek személyzete mindent megtesznek azért, hogy a vendégek remek gasztroélményekkel legyenek gazdagabbak.

Az esemény kizárólag előzetes asztalfoglalással látogatható, erre pedig a www.etteremhet.hu weboldalon van lehetőség. A foglalható helyek száma limitált, mivel a résztvevő éttermek is exkluzív eseményként tekintenek az Étterem Hétre: a foglalási lehetőségek kialakításakor figyelembe veszik az adott étterem nagyságát, az átlagos forgalmat az adott időpontban, és ehhez igazítják a fogadható vendégek maximális számát.

A márciusi eseményen az egész ország területéről 110 étterem vesz részt.