Indul az MSZÉSZ nagyközönségi Hotelstars kampánya!

Forrás: turizmus.com

 2016. április 12. 20:12

Április 13-án indul a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének tájékoztató és szemléletformáló kampánya a Hotelstars védjegyrendszer megismertetése érdekében, a hazai vendégek körében.

Az akciósorozat célja az, hogy a belföldi szállóvendégek és szállodaüzemeltetők minél nagyobb arányban értesüljenek a védjegyrendszer nyújtotta előnyökről, továbbá az, hogy a hotelcsillagok.hu címen elindított, regisztráció nélkül kereshető minősített szállodai adatbázis segítséget nyújtson a csillagok közötti eligazodásban. A kezdeményezés a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósul meg, a kampány arca és nagykövete Görög Zita lesz.

Az MSZÉSZ gondozásában és a szaktárca támogatásával megvalósuló, április-májusban zajló kampány központi eleme a hotelcsillagok.hu címen elérhető kereshető adatbázis, amelyen a fogyasztók a jövőben maguk is ellenőrizhetik, hogy az általuk választott szálloda valódi csillagokkal rendelkezik-e, azaz megfelel-e a hivatalos minősítéshez szükséges feltételeknek.

Az oldal segít a csillagok közötti eligazodásban is, bemutatva, hogy mi várható el az egyes szállodai kategóriáktól, és az érdeklődők választ kaphatnak az összes, a Hotelstars rendszerrel kapcsolatos kérdésükre is. A szakmai vélemény menüpont alatt szállodai szakemberek fejtik ki véleményüket a minősítő rendszer előnyeiről.

Az akciósorozat másik fontos eleme a weboldalra épülő közösségi médiakampány, amelynek keretében több ismert szakember és médiaszemélyiség is felszólal majd a minősítés és általában a minőség fontossága mellett. A kampány hivatalos Facebook oldalán heti rendszerességgel izgalmas kvízkérdések megválaszolásával nyerhetnek értékes nyereményeket az oldal követői.