Informális találkozón fogadja a szakmai szövetségeket az MT Zrt.

Forrás: turizmus.com

 2015. április 08. 17:26

Még áprilisban informális üzleti találkozón fogadja a Magyar Turizmus Zrt. azt a négy szakmai szövetséget, amely március végén közös levélben kért szorosabb szakmai együttműködést és információcserét, valamint konzultációs lehetőséget a nemzeti marketingszervezettől.

Mint a Turizmus.com megírta, március végén közös levélben fordult az MSZÉSZ, a MUISZ, a MABEUSZ és a MARESZ a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz és a Magyar Turizmus Zrt.-hez, javasolva a szakmai szövetségek és a Magyar Turizmus Zrt. közötti szorosabb együttműködést.

A nemzeti marketingszervezet szerdán közleményben ismertette válaszlevele tartalmát szerkesztőségünkkel. E szerint az MT Zrt. „örömmel fogadja a kezdeményezést, mivel a társaság az előző években kialakított együttműködések hathatós eredményeit tapasztalva továbbra is elkötelezett amellett, hogy a turizmus és az agrármarketing területén működő szervezetekkel stratégiai partnerségeket alakítson ki."

A Magyar Turizmus Zrt. levelében informális üzleti találkozóra invitálta a szakmai szervezetek vezetőit, amelyre – a közlemény szerint – még áprilisban sor kerül.