Ingyenes Covid-tudástár a vendéglátóhelyek számára

Forrás: turizmus.com

 2020. június 17. 13:41

Tudásanyaggal, bevált gyakorlatokkal és professzionális higiéniai praktikákkal segíti a vállalkozásokat a biztonságos újraindulásban a Tork a Covid-19 világjárványra reagálva.

A professzionális higiénia globális vezetőjeként a vállalat évtizedes tapasztalatára alapozott tudásanyagokat oszt meg a legújabb közegészségügyi és WHO-ajánlásokkal kiegészítve, hogy segítséget nyújtson a kórokozók elterjedésének megakadályozásában és a munkavállalók biztonságos munkakörülményeinek biztosításában.

A Tork Biztonságos Munkavégzés tudástár eszközkészletet (pl. letölthető és falra kitehető információs anyagokat, higiéniai tájékoztatókat) biztosít többek között az élelmiszerboltok, gyógyszertárak, gyártóüzemek és vendéglátóhelyek számára, hogy biztonságosabb és higiénikusabb körülményeket teremthessenek a munkavállalók és a vásárlók számára a világjárvány idején és azon túl is – tájékoztatta szerkesztőségünket a cég.

Bevált gyakorlatokkal és professzionális higiéniai praktikákkal segíti a vállalkozásokat a Tork Covid-tudástára

Fotó: tork.hu

„Az éttermek üzemeltetőinek gyorsan meg kellett változtatniuk üzleti modelljüket, hogy alkalmazkodhassanak a közösségi távolságtartásra vonatkozó iránymutatásokhoz” – mondta Hanneke Kuipers, az Essity Professional Hygiene, Foodservice marketing igazgatója. – A Tork Biztonságos Munkavégzés vendéglátóipari vállalatoknak eszközkészlete segíti az üzemeltetőket az új normához való alkalmazkodásban, gondoskodva arról, hogy a kéz- és személyi higiénia továbbra is megfelelő prioritást kapjon az ügyfelek megnyugtatása érdekében a jövőben is.”

A vendéglátóipari vállalkozásoknak összeállított ajánlások a következőket tartalmazzák:

  • Megfelelő kézhigiéniai protokoll az éttermi dolgozók számára beleértve a kézhigiénia betartásának javítását.
  • Az éttermi dolgozók személyes higiéniájával kapcsolatos bevált gyakorlatok.
  • Javaslatok az éttermi felületek megfelelő tisztítására és fertőtlenítésére vonatkozóan a kórokozók terjedésének csökkentése érdekében.
  • Javaslatok az adagolók elhelyezéséhez a megfelelő higiéniai gyakorlatok és protokollok alkalmazásához az éttermek teljes területén.

 

A Tork tudástára ITT érhető el.