Ingyenes takarítás, fertőtlenítés a koronavírus sújtotta vállalkozásoknak

Forrás: turizmus.com

 2020. március 18. 18:35

Válság idején van szükség a legnagyobb összefogásra, aminek szerencsére most is számos jó példáját látjuk. Díjmentesen ajánlja fel szolgáltatásait szállodáknak és vendéglátóhelyeknek az Élelmiszerbiztonsági Tanácsadó Kft.

Az Élelmiszerbiztonsági Tanácsadó Kft. az alábbi területeken ajánl díjmentes szolgáltatokat a szállodáknak és vendéglátóhelyeknek:

  1. Felületfertőtlenítés hatékonyságának/megfelelőségének ellenőrzése Felületről vett mikrobiológiai (ATP és DIP Slide) mintavétel (közvetlenül takarítás után és takarítások között)
  2. Eredménytől függően: takarítási terv készítése felület fertőtlenítés újra ütemezése fertőtlenítési technológia módosítása
  3. Takarítási utasítás elkészítése (rendkívüli helyzetre) – online oktatása
  4. Üzleti tevékenység bővítése esetén (pl. ételkiszállítás) a ház(ak) egyedi kockázatértékelésének elkészítése – HACCP felülvizsgálat
  5. Telefonos/online szaktanácsadás (működés racionalizálása során élelmiszerbiztonságot érintő kérdésekre)

A cég koronavírus-gyorsteszteket is rendelt, amiket támogatástól függően szintén térítésmentesen, vagy beszerzési áron eljuttat a szállodákba és éttermekbe.

Szállodáknak és vendéglátóhelyeknek szól az első felajánlás

Fotó: 123rf.com

Támogatni is lehet a támogatót

„Ahhoz, hogy minél több szállodába és étterembe eljuthassanak és megvalósulhassanak az általunk felajánlott szolgáltatások, szeretnénk segítséget, támogatást kérni. Minden, a munkánkat segítő felajánlást: takarítóeszközök, fertőtlenítőszerek, védőfelszerelések, laborvizsgálatokhoz szükséges mintázó eszközök (laborral rendelkezünk) szívesen fogadunk és azokat e cél érdekében a lehetőségünkhöz mérten a leghatékonyabban felhasználjuk” – nyilatkozta Bődi Levente, az az Élelmiszerbiztonsági Tanácsadó Kft. ügyvezetője.