Ingyenes lesz a Food Truck Show a Kincsem Parkban

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 01. 16:25

Szeptember 10-12. között, másfél év kihagyás újra megrendezik az ország legnagyobb Food Truck Show-ját a Kincsem Parkban. A nemzetközi lóversennyel egybekötött rendezvényen ezúttal a spanyol ízvilág köszön vissza az ételekben.

Már csak néhány nap és 50 mozgó étterem gurul be a Kincsem Parkba, a Nemzetközi Lóversennyel egybekötött Food Truck Show-ra, hogy olyan streetfood különlegességeket mutassanak be, amelyekkel akár az év foodtruckdíját is megnyerhetik. Az ikonikus kocsik – mint például a SmokeyMonkies, Bbq vagy a Happy Churros – mellett az utóbbi két év legújabb autói is kitelepülnek.

„Tavaly nem tudtunk megszervezni egyetlen nagyrendezvényt sem a Kincsem Parkban, és a májusi ünnep is elmaradt, szóval nagyon várjuk a szeptember 10-i nyitást. Ami fontos, idén az esemény ingyenes lesz! A helyszín nagyon sokat fejlődött, a lóversenypálya fantasztikus, a lovas közönség pedig ki van éhezve a találkozóra” – mondta V. Horváth Zoltán főszervező.

Másfél év kihagyás után rendezik meg újra az ország legnagyobb Food Truck Show-ját

Fotó: positive adamsky

A lovas megmérettetések mellett estébe nyúlóan szerveznek agár- és rögbiversenyt is, de mutatványosok, utcazenészek is színesítik a programot. Az utolsó napon a közönség mellett a szakma, a Magyar Street Food Egyesület is kiválasztja az idei év legjobb foodtruck-ját. A díjat az kapja, aki a legfelkészültebb, legjobb kiszolgálást nyújtotta az évben, a minőségi étel- és italkínálat mellett.

„2020-ban elindítottuk, hogy minden városban keressük a kedvenceket. Ezek a kisvárosi nyertesek biztosan ott lesznek a Kincsem Parkban és bizonyítani akarnak. De, hogy ki kapja a szakmai díjat, az ott derül ki” – tette hozzá a főszervező, aki azt is elárulta, hogy ebben az évben Spanyolország specialitásait, ízvilágát építik be a vendéglátók az ételeikbe.

 

Kapcsolódó cikkek

Dupláznak a Bárány Napok

2021. augusztus 24.