Innováció a hotelszektorban – Samsung Hoteltv megoldások

Forrás: turizmus.com

 2017. május 16. 14:15

A mai felgyorsult világban lassan alapszintű elvárás, hogy bárhol is vagyunk, online kapcsolatban álljunk a külvilággal, sőt a különböző eszközeink is képesek legyenek egymással kommunikálni.

Ez a fajta kényelem és extra szolgáltatás körülvesz bennünket az otthonunkban és a munkahelyünkön is, miért éppen egy hotelben mondanánk le róla?


Rengeteg hozzáadott értékkel bír, ha a szállodába érkezésünk pillanatától egészen távozásunkig egy teljesen személyre szabott, minden igényünket kielégítő, akár interaktív rendszer segíti a kikapcsolódásunkat, a munkánkat vagy a személyzettel való kapcsolattartást.

További nagy előnye, hogy a vendégek a saját tartalmaikat is egyszerűen megoszthatják a szálloda készülékeivel és a szobában található prémium kijelzőkön élvezhetik azokat. Képzeljen el egy világot ahol a vendég okoseszköze integrálva van a hotel rendszeréhez, és bárhonnan egyszerűen tud ételt, italt vagy akár szolgáltatást rendelni. Ezzel a konfort érzéssel nagyban növelhető ezen termékek értékesítése.

A Samsung Hotel TV megoldása rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amely nagyban növelheti a vendégek elégedettségét és megkönnyíti a szálloda munkáját is, ezt a fajta megoldást egy egyszerűbb konzumer TV nem tud megvalósítani. A Hotel TV és a front office rendszere könnyedén összekapcsolható, így a vendég bármikor hozzáférhet a számára releváns információkhoz, aktuális számlájához, valamint már a szobába lépéskor személyre szóló üdvözlő üzenet fogadhatja. Szinte bármilyen okoseszközzel képes kommunikálni a rendszer, így oda-vissza lehet tartalmat megosztani a tévével. Ezen kívül a hotelnek bármikor lehetősége van személyes üzeneteket küldeni a vendégek részére a tévé képernyőjén keresztül.


A tévékhez egyedi fejlesztéseket is lehet társítani, úgymint a megjelenített tartalmak és a hotel arculatához igazított menü. Rendkívül gyors tartalom megjelenítés, és nyomtatási költség csökkentés valósítható meg.
Egy okos hotelszobában a televízió már nem csupán tartalomsugárzásra képes, hanem hálózatba kötve a kényelem, a szórakozás és az interaktivitás egészen új szintjét nyújtja. A szállóvendégek egyetlen gombnyomással juthatnak személyre szabott ajánlatokhoz, őket érdeklő, valós idejű információkhoz, vagy válogathatnak a kifejezetten a számukra összeállított tévécsomag csatornái között.

Egy ilyen rendszer kiépítése elsőre költségesnek és személyzetigényesnek tűnhet, azonban a Samsung Hotel TV rendszerei a kisebb panziók és a nagy szállodaláncok számára egyaránt gazdaságos és elérhető megoldást kínálnak akár többféle pénzügyi konstrukcióval (lízing).

 

A Samsung rendkívül széles termékpalettájának köszönhetően szobaszám, képernyőméret és szolgáltatáscsomag tekintetében is kifejezetten rugalmas. A teljes körű kiszolgáló- és IP-alapú rendszer koax kábelek vagy meglévő IP-infrastruktúra segítségével működtethető, így nincs szükség költséges set-top boxok beszerzésére, ami nagyban leegyszerűsíti a telepítést és a használatot is.

A szolgáltatás bevezetése továbbá nem csupán növeli a szálláshely ismertségét és csökkenti az üzemeltetés költségeit, de pár éven belül komoly versenyelőnyt is jelent majd, amikor egy okos hotelszoba már nem extra kényelmi igény, hanem alapelvárás lesz a vendégek részéről.

Exkluzív ajánlat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és cikkünk hatására hoteltv beruházásba kezdene úgy akár 10% kedvezményben is részesülhet Samsung Hoteltv beszerzést illetően (az ajánlott bruttó fogyasztói árat figyelembe véve).

További információért és árakért keressék Burom Zoltán Samsung Hoteltv specialistát.

(x)