Inspiráló műhelymunka séfeknek vol. 3.

Forrás: turizmus.com

 2018. november 08. 15:56

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége kiemelt stratégiai támogató partnerével, az Unilever FoodSolutionsszel közösen rendezte meg október 18-án a séfeket inspiráló műhelymunka-sorozat harmadik programját.

Az eseménynek ezúttal is – a kor modern elvárásai szerint felszerelt – UniChef Center adott otthont, a meghívott séf pedig Vomberg Frigyes volt. Várszegi Zsolttal, az Unilever vezető fejlesztő séfjével közösen, vadhúsokból készítettek ételeket, melybe az Unilever új alapanyagait is belekomponálták. Az eseményt egyenes élő adásban közvetítették az UFS Facebook-oldalán. A főzési folyamatot több ezren kísérték figyelemmel, az UniChef Centerben pedig az MSZÉSZ tagszállodáiból regisztrált séfek voltak jelen – olvasható az MSZÉSZ rövid közleményében.

A Bocused’Or felkészítő coachként tapasztalatokat szerzett Vomberg Frigyes olyan technikákat, technológiákat mutatott be, amelyek nemcsak a világversenyeken állják meg a helyüket, hanem bizonyos elemei a mindennapi éttermi, szállodai munkába is átemelhetőek.

 

A sztárséf által készített ebéd elfogyasztása után egy kötetlen beszélgetéssel zárult a rendezvény, melyről mindenki új ötletekkel gazdagodva, egy kicsit a mindennapok monotonitásából kimozdulva távozott.

A rendezvénysorozat jövő tavasszal, új témával folytatódik, s a Szövetség célja, hogy a fővároson kívüli szállodákban is megrendezze ezeket a „műhelymunkákat”.