Inspired by her – nők ihlették az MGallery-t

 2014. március 03. 16:02

A világszerte közel 70 hotelt számláló MGallery egyedi, kifejezetten nőknek nyújtott szolgáltatással várja hölgy vendégeit, a nekik járó megkülönböztetett figyelem fontosságát hangsúlyozva.

Az „Inspired by her” (avagy a Hölgyek ihlették) szolgáltatásokat január közepe óta tesztelik Franciaországban a Hotel Carlton Lyon-ban, a Grand Hotel de Cabourg-ban, az Aix en Provence-beli Grand Hotel Roi René-ben és a Hotel Baltimore-ban Párizsban.

Ma már a nők egyre növekvő ügyfélbázist jelentenek: az üzleti úton lévők mintegy 43%-át képviselik és 75%-ban ők döntenek a szabadidős célú utazások részleteiről is. Erre a tendenciára reagálva, a szolgáltatásokat mindig is kínálatának középpontjába helyező  MGallery bevezeti „Inspired by her” elnevezéssel kifejezetten nőknek ajánlott szolgáltatásait.

E paletta összeállításához a márka meghallgatta, és figyelmesen kutatta hölgyvendégeinek és szállodaigazgatóinak véleményét, kívánságait, részletekbe menő hosszas egyeztetéseket folytatva e kérdésben a turisztikai iparág kulcsfontosságú szereplőivel. Ezen felül az MGallery figyelembe vette 250, az Accor hűségprogramjában résztvevő női ügyfél megkérdezésén alapuló felmérés eredményeit is.

E felmérés szerint három dologra helyeznek nagy hangsúlyt a hölgyek:

- a biztonság és kényelem,

- a lelki nyugalom, a jó közérzet érzése

- egészséges, kiegyensúlyozott, és változatos étel-, és italkínálat.

Az MGallery ezen igényeket kívánja kielégíteni. A hölgyvendégnek érkezéskor bemutatják a rendelkezésére álló szolgáltatásokat és kiegészítőket ismertető anyagot, ami alapján ki tudják választani, milyen szobában szeretnének lakni, valamint számos egyéb különleges figyelmességben lehet részük - köntös és papucs, teljes alakos tükör, szoknyaakasztós vállfa, a gyógyteák széles választéka, stb.

Az étterem és szobaszerviz menüjének kínálatában levesek, saláták, gyümölcsök és egyéb, a kiegyensúlyozott étkezést támogató fogások szerepelnek. Végezetül a kínálatban jóga matrac,  súlyzók, vasalódeszka, női magazinok, és egy sor egyéb apró figyelmesség is szerepel.