Intelligens főzőrendszerek a kereskedelmi konyhákban

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 19. 09:32

A fenntarthatóság egyre fontosabb szerepet játszik a gasztronómiában, a vendégek egyre nagyobb hányada dönti el az alapján, hogy hol és mit eszik, hogy az adott helyen mennyire felelősségteljesen használják a forrásokat.

Közben a befektetők igénye egyre nagyobb az ellenőrizhető fenntarthatóságra, mielőtt portfóliójuk bővítésére kerülne sor. Nem szabad elfelejteni, hogy a cateringcégek, az éttermek és a szállodák mennyi pénzt képesek spórolni, ha fenntarthatóan üzemelnek.

Hogy a cateringágazat is egyre inkább a fenntartható megoldások felé vegye az irányt, a Rational kifejlesztett két új főzőrendszert. Az iCombi Pro nem más, mint egy kombi pároló, az iVario pedig kontakt hővel működik.

Az intelligens funkcióknak, csak úgy mint az innovatív technológiának, kézzel fogható eredményei vannak a források kímélésében, a produktivitás növelésében, és a fenntarthatóság megvalósulásában.

"A Rational számára nagyon fontos a fenntartható megoldások kialakítása, és az ügyefeleink támogatása abban, hogy fenntarthatóan üzemelhessenek" – mondja Szekeres Tibor, magyarországi senior sales igazgató.

Így csökkent a Rational termékeinek széndioxid-kibocsátása az elmúlt tíz év során

Fotó: Rational

Ezek alappillérei a főzőrendszerek, amelyek egyszerre kímélik a forrásokat és növelik hatékonyságukat. Beszéljenek a számok: az új iCombi Pro 20-2/1 készülékkel akár 50%-kal több lazacszelet és ugyancsak akár 50%-kal több fagyasztott burgonya készíthető elő egy programmal, az előző modellhez képest! - emelte ki.

Az iCombi Pro bezsebelt egy nemzetközi elismerést is, az EnergyStar-díjat, ami szintén bizonyítéka hatékonyságának.

A Schlossanger Hotel konyhájában is a Rational iCombi Pro eszközét használják

Fotó: Rational

Szekeres hozzáteszi: "Ez a kategória 2011-ben született, azóta folyamatosan kapja a díjakat a kombipárolónk az energitakarékosságáért.

Az alacsonyabb mértékű nyersanyag felhasználás is szerepet játszik abban, hogy a kombipároló igen környezetbarát.

(X)

Kapcsolódó cikkek