INTERNATIONAL CATERING CUP – HUNGARY SELECTION 2018

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 06. 17:04

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége szervezésében, 2018. február 6-7-én, a Sirha Budapest kiállítás ideje alatt kerül megrendezésre az első Magyar Rendezvénygasztronómiai Bajnokság.

A nyertes cég a 2019-es International Catering Cup nemzetközi döntőn képviselheti Magyarországot 11 másik ország csapataival megküzdve.

Jövőre első alkalommal kerül megrendezésre hazánkban a nemzeti verseny, mellyel célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk a hazai rendezvénygasztronómiai cégeknek tudásuk bemutatására, és ezáltal a magyar rendezvénygasztronómia nemzetközi porondon való bemutatkozására. Az International Catering Cup nemzetközi bajnokság több éves múltra tekint vissza, melybe most csatlakozik be először Magyarország.

 

A magyar döntőre 6 cég kvalifikálhatja magát. A versenyen a csapatoknak egy igazi rendezvény gasztronómiai előkészületeit majd tálalását kell prezentálniuk, csakúgy, mint a való életben.

A versenyszabályzat, a regisztrációs lap, illetve a formaruhával kapcsolatos anyagok a www.maresz.hu/cateringcup oldalról tölthetők le.

Jelentkezési határidő: 2017. október 6.

A személyes prezentációkra és a versenyző cégek kiválasztására 2017. október 16-20. között kerül sor. Várjuk jelentkezéseiket Csima-Nedvig Beatrix projektmenedzsernél a cateringcup@maresz.hu email címen.