International Travel Awards: ismét indul a BOTANIQ Turai Kastély

Forrás: turizmus.com

 2022. június 15. 11:06

2022-ben a BOTANIQ Turai Kastély ismét versenybe száll az International Travel Awards-on, amelyen tavaly a „Legjobb Európai Kastélyhotel 2021" díját nyerte meg.

A legszebb magyar hotelekkel száll versenybe a BOTANIQ Turai Kastély az International Travel Awards 2022 nemzetközi turisztikai versenyen. A kastélyszálló a legjobb 5 csillagos szálloda kategóriában indul a díjért, amelyről nem csak a zsűri, de a közönség is szavazhat a június 25-ig tartó, nyílt megmérettetésen - adta hírül a szálloda.

A KSA Tourism Marketing szervezet által megrendezett nemzetközi versenyen több mint ötven ország szállodái és vendéglátó egységei indulnak minden évben. A közönség szavazatai alapján legjobbnak ítélt szállodák kerülhetnek a döntősök közé, míg a verseny utolsó szakaszában a szakmai zsűri dönt a nyertesekről.

 

„A tavalyi sikerek hatalmas büszkeséggel töltenek el nem csak engem, de a kollégáimat is. A BOTANIQ Turai Kastély személyzetének kemény és kitartó munkája meghozta a gyümölcsét alig egy évvel a nyitás után, azóta pedig csak egyre magasabb színvonalon tudjuk folytatni működésünket. Emiatt indultunk idén is a versenyen, melyen a vendégeink a szavazáson keresztül elmondhatják véleményüket, ez pedig közvetlen visszajelzést jelent számunkra" – mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Group hotel divíziójának vezetője.

A BOTANIQ Turai Kastély egy teljeskörű külső és belső rekonstrukciót követően 2020 nyarán nyitotta meg kapuit az érdeklődő közönség előtt. A közel harminc hónapig tartó felújítás után új funkciókkal is bővült kastély 19 vendégszobával, 10 és fél hektáron elterülő zöld parkkal, 470 négyzetméteres terasszal és hangulatos, külső és belső medencével rendelkező wellness részleggel várja most is vendégeit.

A kiemelkedőn magas minőségű szállodaként és rendezvényhelyszínként a BOTANIQ Turai Kastély hiánypótló szerepet tölt be a térség turisztikai kínálatában.

A BOTANIQ Turai Kastélyt a szakmai zsűri kiválasztotta az első kör legjobbjai közé, június 25-ig pedig nyitott a lehetőség, hogy az utazóközönség is letegye a voksát a hotel mellett.

A szavazni vágyóknak nincs más dolguk, mint kitölteni a rövid online szavazólapot és leadni végső voksukat a BOTANIQ Turai Kastélyra Magyarország legjobb 5*-os szálloda kategóriában.

Az utazóközönség 2022. június 25-ig szavazhat a verseny weboldalán, az alábbi linken: https://internationaltravelawards.org/app/vote?nid=TzA3SVF1UXpZdXAxZXlRUmxzWkJGdz09