Irodaházat alakítanak át szállodává a Boráros térnél

Forrás: turizmus.com

 2018. december 21. 20:12

Belép a magyar piacra a vezető francia economy hotellánc, a B&B Hotels, amely az Angyal Irodaházat alakítja szállodává.

A WING értékesítette a Boráros tér szomszédságában található 7700 négyzetméteres Angyal Irodaházat a B&B Hotels francia economy hotellánc számára. A két cég stratégiai megállapodása alapján, a WING fejlesztésében szállodává alakítják át az épületet, amely így a B&B Hotels első hazai egysége lesz - adta hírül a WING.

A hajdani irodaház funkcióváltását a kitűnő lokációja is indokolja: a Dunára néző épület a belváros, az üzleti negyed és a népszerű Ráday utca közelében található, kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, valamint könnyen elérhetőek az M1, M5, M7 autópályák is.

„A B&B Hotels örömmel jelenti be magyarországi piacra lepését. A most aláírt adás-vételi szerződés az első lépés ahhoz, hogy 2020-ban megnyithassuk 214 szobás szállodánkat Budapest központi részén.

Ez az irodaház alakul át szállodává

Fotó: google street view

A B&B Hotels célja olyan innovatív szállodai szolgáltatás nyújtása mind az üzleti, mind a szabadidős célcsoport számára, amely ötvözi a kortárs designt, a vonzó árakat és a magas minőségű szolgáltatásokat. Ez a projekt része a szállodalánc európai terjeszkedési stratégiájának, egyben jelzi fejlődési szándékunkat Magyarországon és a környező országokban” – nyilatkozta Fabrice Collet, a B&B Hotels vezetője.

Az Angyal Irodaház épületében fejlesztendő hotel rövid időn belül a WING második jelentős idegenforgalmi-ingatlan beruházása: 2018 elején nyitotta meg kapuit a cég fejlesztésében Magyarország első, közvetlen terminál-összeköttetéssel rendelkező repülőtéri hotelje, az ibis Stlyes Budapest Airport Hotel.

B&B Hotels

Az 1990-ben alapított B&B Hotels Európa harmadik legnagyobb economy hotellánca, amely több mint 470 szállodát üzemeltet a kontinensen. Ami a kelet-közép-európai régiót illeti, a lánc hat egységgel rendelkezik Lengyelországban, illetve eggyel Csehországban. Számos új hotel nyitása tervezett a környező országokban, úgy mint Szlovákia, Horvátország, Bulgária.

A B&B Hotels a vezető független szállodalánc Franciaországban, portfóliójában mindösszesen 471 szálloda található, 274 Franciaországban, 121 Németországban, 33 Olaszországban, 29 Spanyolországban, 6 Lengyelországban, 2 Svájcban és 1-1 Belgiumban, Szlovéniában, Ausztriában, Csehországban és Braziliában.

A B&B Hotels a vállalat "Econochic®" programja szerint az üzleti utazóközönség és a szabadidős turisták számára kínál magas minőségű szolgáltatásokat elérhető áron. 2016 márciusa óta a B&B Hotels tulajdonosa a PAI Partners magántőke-befektetési társaság, a menedzsment kisebbségi tulajdonosi részesedéssel bír.