Irodát nyit Magyarországon a HRS szállodai és vendéglátóipari IT cég

Forrás: turizmus.com

 2016. október 10. 14:30

Piacra lép Magyarországon a szállodai, vendéglátóipari, valamint a kereskedelmi IT-megoldásokkal foglalkozó HRS (Hospitality and Retail Systems) – jelentette be a cég, amely a névegyezés ellenére nem azonos a a piacon már jól ismert HRS hotelfoglalási rendszerrel.

A HRS több mint 26 éve támogatja ügyfeleit innovatív szállodai és vendéglátóipari IT-megoldásokkal. Magyarország a huszadik ország, ahol megkezdi működését, megnyitva új regionális irodáját. “Magyarország manapság az egyik legkeresettebb turisztikai desztináció, ezért a cég számára is ígéretes, hogy közreműködhet a magyarországi szálloda- és vendéglátó szektor fejlődésében” – írják közleményükben.

Hospitality & Retail Systems (HRS) nemzetközi vállalat üzemeltetési megoldásokat szolgáltat szállodák és éttermek, kereskedelmi egységek, stadionok, wellnessegységek és fitneszklubok számára. A szolgáltatások köre magában foglalja a projektet megelőző felmérést, a hardverek és szoftverek szállítását, az üzleti stratégiai konzultációt, a platformok implementációját és integrációját, a személyzeti tréninget és konzultációt, a 24/7-es támogatást és a technikai szerviz-szolgáltatások teljes körét az ügyfelek számára.

A HRS világszerte több mint 2300 szállodát, éttermet és kereskedelmi vállalkozást tudhat ügyfelei között.