ISEO LIBRA okos zárra fejlesztett platformok: ISEO Host/Guest

Forrás: turizmus.com

 2019. április 24. 09:30

Az okos zár lehetőségei szinte korlátlanok, hiszen a megoldáshoz kapcsolódó ingyenes, és évente akár többször is frissülő szoftverek segítségével a vendégélmény teljesen új szintre emelhető.

Az ISEO Libra okos zár a vendéglátók és vendégek kényelmét, biztonságát egy-egy, kifejezetten számukra fejlesztett célszoftver segítségével biztosítja. Az ISEO Argo Host nevű mobil applikációval az apartmanok, panziók tulajdonosai okostelefonjuk segítségével egyszerűen menedzselhetik záraikat.
Távolról küldhetnek például kreditért beszerezhető virtuális kulcsot a vendégeknek, s persze azt is azonnal látják, ha sikeres volt az ajtónyitás. Természetesen arra is mód van, hogy a virtuális kulcsok érvényességét szükség esetén azonnal visszavonják.

Az ISEO Argo Guest mobil applikáció

Fotó: hoge.hu

Az ISEO Argo Guest mobil applikáció a vendégek számára készült, lényegében a Host párja: amikor a virtuális kulcs megérkezik a vendég telefonjára, ezzel tudja megnyitni, illetve a kulcsot „használni”. Ez a szoftver is „beszél” magyarul, így bárki könnyedén boldogul vele.

Szeretné élvezni az okos zár elképesztő előnyeit? Keressen minket most!

(X)

Kapcsolódó cikkek

Mitől okos egy okos zár?

2018. augusztus 28.