ISEO LIBRA okos zárra fejlesztett platformok: Otello

Forrás: turizmus.com

 2019. május 08. 09:22

Aki apartmanok kiadásával foglalkozik, szinte kizárt, hogy ne szembesült volna már egy gyakori kényelmetlenséggel: a későn, akár éjszaka érkező vendégnek kulcsot kellene adni a lakáshoz, szobához, de ehhez mindenképpen személyes találkozóra van szükség.
Pedig erre ma már nem igazán van szükség –  a HOGE Kft. által forgalmazott ISEO Libra okos zár egyik igazán hasznos kényelmi funkciója éppen a fenti problémára kínál frappáns megoldást Otello névre hallgató applikációján keresztül: a rendszerből virtuális kulcsot küldhetünk vendégünknek. Az Otello ráadásul böngészőből is könnyedén elérhető, illetve kezelhető, így semmilyen extra informatikai szoftverre nincs szükség.

A szoftverben ajtócsoportokat is létrehozhatunk, így egy virtuális kulccsal több ajtó nyitásához is adhatunk engedélyt, az egyes foglalások kezelését pedig a szobatükör nevű funkció segíti. Az Otellóban előállítható virtuális kulcsok éves licencszerződés esetén korlátlan számban készíthetők, de kredit alapú vásárlás is elérhető.

Szeretne többet megtudni az ISEO Libra okos zár és az Otello képességeiről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

(X)