Ismét Európa legromantikusabb szállodái között a Prestige Hotel Budapest

Forrás: turizmus.com

 2021. május 18. 14:46

A tavalyi év után idén is felkerült a Tripadvisor európai TOP 25 legromantikusabb szálláshelye közé a Prestige Hotel Budapest Superior. A szálloda a 16. helyen végzett a rangsorban.

A TripAdvisor minden évben összegyűjti a honlapon leadott visszajelzések alapján a legnépszerűbb és legkedveltebb úti célokat, szállodákat, éttermeket, látványosságokat és mindent, ami az utazással kapcsolatos. A világjárvány ellenére 2020-ban is felhasználók milliói osztották meg véleményüket a Tripadvisoron és több magyar szállodát is díjaztak.

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy két budapesti hotel (a Hotel Clark Budapest és a Hotel Parlament) is felkerült a TripAdvisor által összegyűjtött, a világ legmagasabb vendégértékeléssel rendelkező szállásainak listájára.

prestigehotel

A Prestige Hotel Budapest ismét felkerült a Tripadvisor olvasói visszajelzései alapján összeállított, 25 európai hotelt tartalmazó listájára

Fotó: Prestige Hotel Budapest

Most pedig egy újabb magyar szálloda, a Prestige Hotel Budapest Superior kapta meg a Traveller’s Choice díjat. A hotel 2015-ös nyitása óta minden évben megkapja a díjat és a legjobbak között szerepel a Tripadvisor listáin más-más kategóriákban - tudatta lapunkkal a szálloda.

A fővárosi hotel idén a 16. helyet érte el a rangos listában, ahol Görögország, Spanyolország, Egyesült Királyság legszebb hotelei mellett szerepel a vendégek által adott értékelések alapján.

A Prestige Hotel vendégei többek között a csodálatos enteriőrt, a központi elhelyezkedést, a kiemelkedő szolgáltatásokat, a kedves és profi személyzetet és a vírushelyzet alatt is folyamatosan nyitva álló szálloda kifogástalan tisztaságát emelték ki a vendégértékelésekben.

A hotel várja azokat a belföldi vendégeket, akik szeretnének eltölteni egy felejthetetlen romantikus hétvégét párjukkal Budapesten. A csomag része az exkluzív lakosztályban a VIP romantikus bekészítés, a Costes Downtown Michelin-csillagos étteremben a reggeli, valamint a Relax szoba szolgáltatásainak igénybevétele.