Ismét fogad vendégeket a tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa

Forrás: turizmus.com

 2020. május 22. 15:34

A tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa május 22-től újra megnyitja kapuit. A vendégek maximális biztonsága érdekében a szálloda maximum 50 százalékos kapacitással üzemel.

A megfelelő távolságtartás biztosítása érdekében minden második szoba lesz megnyitva a közönség számára - adta hírül a hotelt üzemeltető társaság.

Az újranyitást megelőzően a hotel menedzsmentje a kötelező hatósági előírásokon felül további intézkedésekkel gondoskodott a maximális biztonságról, ezért minden vendégszobához, valamint a közösségi terekhez tartozó klíma és elszívó berendezésen megtörtént a szűrőcsere, a kiemelt karbantartás részeként pedig azok fertőtlenítésére is sor került. Emellett minden vendég és dolgozó számára folyamatosan biztosított kézfertőtlenítő a közösségi területeken és a szobákban egyaránt.

A szálloda felkészült a vendégek fogadására

Fotó: Andrássy Rezidencia Wine & Spa

„Az újranyitást méltóképpen szeretnénk megünnepelni, ezért exkluzív csomagajánlatokkal, rugalmas foglalási feltételekkel, izgalmas szabadtéri programajánlatokkal és júniustól megújult borvacsora kínálattal készülünk vendégeink számára. A gasztronómiai élményekről továbbra is az Eszencia étterem és az Átrium bár gondoskodik, ahol a vendégek az előírt asztaltávolság megtartása mellett élvezhetik kiváló fogásainkat és a környék borkülönlegességeit" – mondja Tapodi Attila szállodaigazgató.

A szállóvendégek számára továbbra is elérhetők lesznek a wellness és spa szolgáltatások, természetesen folyamatos fertőtlenítés, valamint a medencék esetében a napi többszöri vízminőség ellenőrzés mellett. A biztonság érdekében a szállóban és a wellness részlegen dolgozó kollégák folyamatosan védőfelszerelést viselnek.

A BDPST Groupról

A tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa-t  a 2015-ben alapított BDPST Group üzemelteti. A csoportnak számos komplex felújítási beruházása van folyamatban, így a cégcsoport többek közt a Vörösmarty tér első ötcsillagos szállodájának létrehozásán, valamint a Turai Kastély új életre keltésén dolgozik.