Ismét jótékonykodott a Szállásvadász.hu

Forrás: turizmus.com

 2018. november 28. 13:18

Nagy sikerrel zárult a Szállásvadász.hu jótékonysági kampánya, melynek során 64 nap leforgása alatt 2 692 638 Ft gyűlt össze a Csodalámpa Alapítvány javára.

A Vadász ezúton szeretne köszönetet mondani lelkes utazóközönségének, akik foglalásukkal hozzájárultak a kampány sikeréhez.

A cég társadalmi szerepvállalása az utóbbi 4 évben egyre jelentősebbé vált, mely a „Legyen egy mosollyal több” kampány keretében a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány támogatásával 2015-ben vette kezdetét, ezt követően az Egy csepp figyelem Alapítványt támogatták, a tavalyi évben pedig a Bátor Tábor segítésével folytatódott.

A képen balról jobbra: Felkai Márta (Csodalámpa Alapítvány), Csider Gábor (tulajdonos), a háttérben bujkáló Vadász, Patzauer Éva (Csodalámpa Alapítvány), Freud Viktória, Szombati Károly (tulajdonos)

Fotó: szallasvadasz.hu

Idén a Csodalámpa Alapítványra esett a Vadász választása. Az alapítvány országos kívánságteljesítő hálózata azzal a céllal jött létre, hogy a tartósan beteg gyermekek sokszor lehetetlennek tűnő kívánságait teljesítse. A 2003 óta közel 3500 kívánságot teljesítő alapítvány kiváló szervezési készségével, lelkesedésével és hatalmas szívével olyan álmokat vált valóra, melyekkel váratlan örömöt, s maradandó élményt adhat a gyermekeknek és családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez.

Az immáron hagyománnyá vált jótékonysági kampányhoz ebben az évben egy kozmetikai márka, a The Body Shop Hungary is csatlakozott, a Greenfield Hotel Golf & Spa****superior, a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior, a Hunguest Hotel Palota****superior, valamint a Silvanus Wellness & Konferencia Hotel**** pedig wellnessutalványok felajánlásával támogatta a gyűjtést.

Az összegyűjtött adományt a Szállásvadász tulajdonosai és a Vadász a János Étteremben adták át ünnepélyes keretek között az alapítvány munkatársának.

 

(X)