Ismét keresi az MSZÉSZ az Év Szállodáit

Forrás: turizmus.com

 2015. május 21. 16:00

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége megjelentette felhívását a 2015. évi „Év Szállodája" cím megszerzésére, a pályázat benyújtási határideje október 22.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége az MT Zrt.-vel együttműködve az elismerést a kiemelkedő szolgáltatások és piaci teljesítmények közötti összefüggés bemutatása, a minőségi szolgáltatások előtérbe állítása, a „best practice" módszerek terjesztése, a hazai szállodaipar hírnevének erősítése érdekében, illetve a Hotelstars-védjegy népszerűsítésének elősegítésére hozta létre.

A pályázatra jelentkező szállodák teljesítményét 5 tagú, elismert szakemberekből álló Bíráló Bizottság értékeli majd, a Bíráló Bizottság a beérkezett pályázati anyag, a mystery shopping és a vendégvélemények értékelése alapján javaslatot tesz kategóriánként a pályázók sorrendjére, valamint esetleges különdíjakra. Ezeket az MSZÉSZ Választmánya hagyja jóvá.

A pályázatokat az MSZÉSZ Titkársága várják elektronikus formában az adat@hah.hu címre, nyomtatott formában a 1123 Budapest, Jagelló út 1-3-ra.

A pályázati felhívás ITT letölthető.