Ismét keresik a Turizmus Szakma Példaképét

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 05. 10:07

Ismét megrendezi az Év Szállása és az Év Turisztikai Települése és az Év Turisztikai Attrakciója versenyt a Szallas.hu. Idén is keresik a Turizmus Szakma Példaképét.

A Szallas.hu immár hatodik alkalommal rendezi meg az Év Szállása és Év Turisztikai Települése és Év Turisztikai Attrakciója versenyt, amelynek keretében a hazai települések, attrakciók, illetve több mint 10 ezer belföldi és több százezer külföldi szálláshely verseng az utazóközönség és a zsűri kegyeiért.

A megmérettetés 2 éve új kategóriával bővült, ugyanis az intézmények és a turisztikai attrakciók értékelése mellett a zsűri díjazza a Turizmus Szakma Példaképét is az Ifj. Papp Imre-emlékdíjjal. Az előző évben a díjat Tóth Ákos, az Utazómajom alapítója, megálmodója nyerte meg.

A tavalyi díjazott, Tóth Ákos

Fotó: Szallas.hu

„Továbbra is szeretnénk felkutatni azokat az embereket, akik nagy elhivatottságot mutatnak szakmájuk iránt és olyan kiemelkedő belföldi turisztikai terméket, szolgáltatást hoztak létre, amelyek irányt mutatnak a régió, vagy szálláshelypiac szereplői számára” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője.

Kiből lehet példakép?

A portál olyan, a turizmus szakmában tevékenykedő személyeket keres, akik létrehoztak valamilyen kiemelkedő belföldi turisztikai terméket, vállalkozást, vagy projektet, amely irányt mutat a régió, vagy szálláshelypiac szereplői számára. Merész és újító megoldásaikkal élen járnak a hétköznapokban, és utat mutatnak a belföldi szakmai irányok kialakításában. Munkájukat szakmai alázat, szakma iránti tisztelet és emberközpontúság jellemzi. A jelöléseket és jelentkezéseket 2018. szeptember 28-áig a következő linkeken lehet leadni:

Jelölés Turizmus Szakma Példaképe - Ifj. Papp Imre-emlékdíjra

Ha valaki magára ismert és jelentkezni szeretne a díjra, arra is van lehetőség a következő linken:

Jelentkezem a Turizmus Szakma Példaképe Díjra.

Hogyan választják ki a Szakma Példaképét?

A Szallas.hu 2013 óta hatodik alkalommal hirdeti meg a legjobb szálláshelyeket, illetve a turisztikai szempontból legvonzóbb településeket, és attrakciókat elismerő Év Szállása versenyt. A díjakat közel 900 ezer vendégértékelés, a szálláshelyekre, településekre és attrakciókra leadott voksok, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján ítélik oda.

A zsűrit idén Horváth Vilmos, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Turisztikai Kollégium elnöke, Majoros Szilvia, a tavaly fődíjat nyert békéscsabai Luxus Wellness Apartman képviselője, Pataki Zita televíziós műsorvezető, Vágó Ágnes, a Vendég & Hotel vezető szerkesztője, Szántó Zoltán, a Turizmus.com főszerkesztője, Hegedűs Attila, a BDO ügyvezető igazgatója, valamint a Szallas.hu képviseletében Szigetvári József ügyvezető és Papp István termékmenedzser.

A verseny főtámogatója az OTP SZÉP-kártya.

A Turizmus Szakma Példaképe - Ifj. Papp Imre-emlékdíjat szintén a szakmai zsűri ítéli majd oda az arra leginkább érdemesnek tartott jelöltnek.

Az Év Szállása verseny 2018. október 30-ig tart, ezt követően a szakmai zsűri kiértékeli az eredményeket, és november 29-én, az Év Szállása díjátadó gálán nyilvánosságra hozza a nyerteseket.

További információ a versenyről és az előző évek eredményeiről: https://szallas.hu/evszallasa-versenyrol