Ismét nagy nevekkel csábít a VinCE Budapest

Forrás: turizmus.com

 2017. február 08. 15:10

A közép-kelet-európai régióban immár megkerülhetetlenné vált borpiaci találkozó, a VinCE Budapest március 17–19. között nyolcadik alkalommal várja a szakmabelieket és a borok iránt érdeklődőket, 160 kiállítóval, 1000 különböző borral és izgalmas mesterkurzusokkal a Corinthia Hotelben.

A rendezvény küldetése az elmúlt évek során nem változott: továbbra is a borpiaci szereplők B2B fóruma kíván lenni. Ugyanakkor két éve kibővült a VinCE Awards díjkiosztó gálával, ahol a szakmabeliek (és idén már a borkedvelők) szavazatai alapján ismeri el vendéglátóhelyek, szolgáltatók, kereskedők munkáját. Tavaly óta pedig a VinCE Budapest kiállítóinál kóstolt tételeket a rendezvény idején és utána a Pop-Up webstore-ból meg is lehet vásárolni.


A VinCE Budapestet 2010-ben Jancis Robinson Master of Wine nyitotta meg, az azóta eltelt években összesen harminc MW fordult meg a rendezvényen kóstolókon, mesterkurzusokon, workshopokon. Az idei programok előadói között is számos neves szakember és Master of Wine található, a szervezőknek sikerült megnyerniük többek közt a Roederer champagne-ház pincemesterét, Jean-Baptiste Lécaillont vagy éppen a Taittinger exportigazgatóját, Clovis Taittingert.


Hosszú évek kitartó próbálkozása után végül az egyik leghíresebb spanyol borász, Miguel Torres is elfogadta a meghívást, és mesterkurzust tart még Fiona Beckett, az étel-ital párosítások legismertebb brit szakértője is.

További információ: www.vincebudapest.hu