Ismét pályázhatnak a kutyabarát szolgáltatók

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 14. 13:54

Immáron negyedszer hirdetik meg az Év Kutyabarát Helye Pályázatot, hiszen a kutyatulajdonosok részéről évről évre nő az igény, hogy kedvencükkel együtt is igénybe tudjanak venni bizonyos szolgáltatásokat.

A kutyabarát étterem, cukrászda, hotel, munkahely pár éve még ismeretlen fogalmak voltak, de hazánkban is egyre többen ismerik fel a kutyatulajdonosokban rejlő lehetőséget, és szolgáltatásaikkal nyitnak feléjük. Természetesen ehhez az is kellett, hogy egy egyre erősödő, bővülő és komolyodó kulturált kutyatartói réteg alakuljon ki, akiknek biztonságos kutyabarát szolgáltatást nyújtani.

Az ország első kutyabarát szolgáltatásait és helyeit összegyűjtő portál, a Kutyabarát.hu által megrendezett pályázat célja, hogy elismerést kapjanak azok a cégek, szolgáltatók, akik megnyitották kapuikat a négylábúak előtt is. Ezzel egyben egy fontos társadalmi jelenséget is elismernek: kutyánk immáron családtaggá, teljes jogú társunkká vált, akivel nem nyűg és fejfájás együtt tölteni az időnket, hanem élvezet – persze csak ha felelős gazdik vagyunk.

 

 

A nevezhető kategóriák bővülése is azt jelenti: az élet egyre több területén látják szívesen őket, és idén a 8 állandó kategória mellett az Év Kutyabarát Üzletközpontjára is érkezhetnek nevezések.

A nevezési időszak október 3-ig tart, a szavazás pedig az Állatok Világnapján, október 4-én indul és október 31-ig tart. A nevezéssel a pályázók egyben társadalmi ügyet is támogatnak, nevezési díjuk 10%-a a Noé Állatotthon Alapítványhoz kerül kutyatáp formájában.