Ismét pincér futóverseny a belvárosban

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 10. 14:54

A The Ritz-Carlton, Budapest újra életre hívja a korábban nagy népszerűségnek örvendő Pincér Futóverseny kezdeményezést, és szeptember 12-én ismét megrendezi a kivételes futamot, ahol budapesti éttermek és szállodák pincérei mérhetik össze gyorsaságukat és ügyességüket.
Az idei lesz a 11. alkalom, hogy elrajtol a nem mindennapi verseny, ahol minden résztvevő egy poharakkal megrakott tárcával futja le a 1,5 kilométeres távot a The Ritz-Carlton, Budapest Deák St. Kitchen étterme és a Duna part között.

Az érdeklődők a helyszínen, illetve a csodabogarak.com oldalon keresztül jelentkezhetnek a megmérettetésre a verseny napjáig. Az egyes kategóriák nyerteseit – külön kategóriában indulnak a hölgyek és az urak – értékes nyereményekkel díjazzák a helyszínen. A The Ritz-Carlton, Budapest a nevezési díjakból befolyt teljes összeget a Csodalámpa Alapítványnak ajánlja fel.

foto: Bodnár Gábor   www.futas.net

“Izgatottan várjuk a versenyt, és rendkívül boldogok vagyunk, hogy újra lehetőségünk nyílt megszervezni az eseményt, ezúttal már a The Ritz-Carlton márka égisze alatt. A kezdeményezés segítségével egy teljesen egyedi módon tudjuk összehozni a budapesti vendéglátás szereplőit, és bízunk abban, hogy sok kollégát és barátot köszönthetünk majd a versenyzők között. Magam is futócipőt húzok jövő kedden, így dupla izgalommal várom a megmérettetést – mondta Pieter Teune, a The Ritz-Carlton, Budapest F&B részlegének executive assistant menedzsere a verseny kapcsán.

 

A Pincér Futóverseny szeptember 12-én, 15 órakor kezdődik. (Regisztráció 14 óra 30 percig.)

Rajt és cél: Deák St. Kitchen étterem