Itt a Tribe: az Accor új lifestyle márkája

Forrás: turizmus.com

 2019. március 05. 15:45

Az Accor tovább bővíti a portfolióját egy új lifestyle márka elindításával a midscale szegmensben, Tribe néven.

Az economy és midscale szegmensben szerzett tapasztalatait és a luxusszállodákban megalapozott hírnevét az Accor tovább erősíti jelenlétét a lifestyle szektorban - tájékoztatott közleményében a vállalat.

Az Accor új márkája, a Tribe olyan meglepő, egyedi, érdekes és gondossággal kiválasztott szolgáltatást nyújt, mely inkább a stílusra, semmint az árra koncentrál. A Tribe átalakítja a hagyományos szállodai élményt, lehetővé téve, hogy a vendégek éljenek, dolgozzanak és szórakozzanak kortárs belső terekben.

A Tribe célja, hogy formabontóan tudja kielégíteni a vendégek elvárásait és igényeit. Egy rugalmas és egyedi modell segítségével, az új „törzsi” koncepció a gyakran utazó nemzetközi célközönséget célozza meg.

Tribe lobby

Fotó: Accor]

Egy teljesen újratervezett szállodai koncepció

A Tribe koncepció részei az életteli belső terek, melyek egy nagy és barátságos lobby köré csoportosulnak, a szobák pedig a legmagasabb szintű technológiát és kényelmet ajánlják. A vendégek több ponton is új élményeket kapnak:

· Okos design

A Tribe szállodákban a design megtalálja a kifejezési formáit a részletekben. Minden élettérben és szolgáltatásban előtérben van a felhasználóbarát hozzáállás, nem felejtve a stílust és kényelmet. Minden úgy került kialakításra, hogy növelje a térérzetet, a dekorációt és a felhasználói-élményt. A design nyitott – a szálloda közös terei és szobái nagyobb térérzetet biztosítanak és nyitottak a külső terekre. Számos kreatív tér áll a vendégek rendelkezésére. Dolgozni, meetinget egyeztetni vagy inni egy italt – mind lehetségesek. Kényelmes, mint egy szálloda, könnyed, mint egy városi csomópont és barátságos, mint egy otthon.

Tribe szobabelső

Fotó: Accor

· Művészi kollekció

A modern stílust művészi igényességgel kiválasztott tárgyak teszik még kiemeltebbé. Moroso-székek, számos Jean-Paul Gaultier párna, a neves brit designer, Tom Dixon által tervezett lámpák stb.

· Az alapvető igényekre fókuszáló szolgáltatások

Figyelembe véve az okos design tervezését, a Tribe visszamegy az alapokra: azt nyújtja a vendégeknek, amit szeretnének, semmi többet. A szobákban a vendégek számára rendelkezésre állnak ágy alatti tárolók, kikapcsolódhatnak egy okostévé előtt, vagy felfrissülhetnek a zuhanyzóban, Kevin Murphy termékekkel. A drága minibar helyett minden vendég számára ingyen biztosított egy Nespresso kávégép és T2 teafilterek. Állandóan rendelkezésre áll egy Fogd és Vidd állomás is.

· Élmények és elvárások

A design és technológia szeretete köti össze a Tribe vendégeit, ezért magas minőségű szolgáltatást kapnak egy nem standardizált környezetben. Helyi termelőkkel közösen, a Tribe szállodák autentikus és felelősségteljes konyhát üzemeltetnek, ahol szezonális termékeket használnak. A napszaktól függetlenül a Tribe Foods nappal kávézóként, este bárként üzemelve, minden igényt kielégít. Elérhető áron kiegészítő szolgáltatások is rendelkezésre állnak: biciklikölcsönzés, fitneszközpont és coworking iroda.

A Tribe márka első, 126 szobás szállodája az ausztráliai Perth-ben nyílt meg, pár lépésre a Kings Park botanikus kerttől, a világ egyik legnagyobb városon belüli parkjától. 2022-ig további 10, már megállapodás alatt lévő szálloda fog nyílni Európában és Ázsiában, több mint 1700 szobával.

További 50 szálloda megnyitása várható a következő években olyan városokban, mint Párizs, London, Szingapúr, Dubai, Bangkok... 150 hotel átadása várható 2030-ig – nyilatkozta Guarav Bhushan, az Accor fejlesztési igazgatója.

(X)