Izgalmas szállodák New Yorkban

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 18. 17:24

Manhattan szállodakínálata rendkívül széles és színes, nem könnyű eligazodni benne. Ebben szeretne segíteni az STR CEE egyik partnere, az Egyesült Államok specialistája, a New Word Travel néhány bevált partnerének ajánlásával.

Public New York – Egy Ian Schrager Hotel – 4*

Fotó: STR CEE hírlevél

Az Ian Schrager brand újonnan nyílt szállodája, ami elegáns, és egyúttal modern kialakítású. A tervezésnél hangsúlyos szempont volt, hogy a hotel egyes részeit a funkciójának leginkább megfelelően alakítsák ki. Meg kell említenünk a szálloda tetőteraszán található bárt is, ahonnan szuper kilátás nyílik New York felhőkarcolóira.

A Beekman, egy Thompson Hotel – 4.5*

Fotó: STR CEE hírlevél

Manhattan első felhőkarcolója 1881-ből, igazi építészeti kincs. A szálloda Manhattan Downtown negyedében található, ötperces sétatávolságra a World Trade Centertől és a Brooklyn hídtól. A kiváló elhelyezkedés, a kortárs stílusban felújított belső tér, és a New Yorki gasztro szcéna legendás alakja, Keith McNally által irányított francia étterem miatt bátran ajánljuk.

William Vale – 5*

Fotó: STR CEE hírlevél

A szálloda Brooklyn, Williamsburg városrészében, New York egyik legjobban vibráló, igazi kreatív központjában fekszik.  A 22 emeletes épület tetőteraszáról lenyűgöző látvány tárul elénk Manhattanre. Számos étkezési lehetőség, kültéri medence szól mellette, valamint az, hogy minden szobának saját erkélye van.

Mr. C Seaport – 4*

Fotó: STR CEE hírlevél

A kortárs klasszikus. A Leading Hotels of the World hálózathoz tartozó szállodát négy generáció óta vezeti a Cipriani család. A 66 szobával és lakosztállyal rendelkező butik hotelt a South Seaport negyedben találjuk.

THE TIMES SQUARE EDITION – 5*

Fotó: STR CEE hírlevél

2018 szeptemberében nyíló szálloda. Különlegessége a mintegy 540 nm-es sörkert, és a Time Square fölé magasodó tetőteraszon található étterem, mely egész nap várja vendégeit.

(X)