Izgalmas, új rendezvényhelyszín Óbudán - DISTR3CT Event Cube

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. november 21. 13:27

Egy hely a III. kerületben, ahol mindenki a saját rendezvényére szabhatja a megjelenést, a hangulatvilágot.

Bakró-Nagy Hédi

Fotó: DISTR3CT

30 év rendezvényszervezési tapasztalattal Bakró-Nagy Hédi tavaly úgy döntött, cégük új ágazattal bővül, az ügynökségi munka mellett immáron egy rendezvényhelyszínt is működtetnek. Vele beszélgettünk a DISTR3CT Event Cube-ról.

Egy sikeres rendezvényszervező ügynökség tulajdonosaként miért kerestél új kihívásokat?

Régi álmunk vált valóra, amikor adódott a lehetőség, hogy hasznosíthatjuk ezt az épületet. Mivel a férjem, Bakró-Nagy Illés profi a felújítások terén, teljes biztonsággal tudtam, ő ezt igényesen, szakértelemmel kivitelezi. Már két-három éve gondolkoztunk azon, hogyan lenne érdemes felújítani és rendezvényhelyszínként működtetni ezt az épületet. Egyszer csak az élet felkínálta a lehetőséget, belevágtunk, hogy az „új közös gyerekünk” megszülessen DISTR3CT Event Cube néven.

Elképesztő mennyiségű energiát fektettünk bele a felújításba, mind fizikailag, mind szellemileg. Az épület teljes renoválása közben szem előtt tartottuk a minőségi alapanyagokat, a környezetvédelmi, fenntarthatósági szempontokat, illetve az emberi, tiszta energiák szabadon áramlását.

Ez tulajdonképpen egy „saját kis kerület” a III. kerületben?

Igen, a hármas szám a kerületünkre és a tér hármas egységére utal. A tervezés és a teljes arculat a lányunk, Bakró-Nagy Olgi keze munkáját dicséri. A DISTR3CT fontos helyszíne lehet Óbudának, összetett és sokféle, mint maga a kerület. Egy hely, ahol az emberek egyszerűen jól érzik magukat. Elsődleges célcsoportunk az üzleti rendezvények, szakmai találkozók, ugyanakkor szeretnénk teret adni a kulturális és privát eseményeknek is. A helyszín kialakításánál ezeket a szempontokat is figyelembe vettük.

Vegyük is számba a DISTR3CT tereit!

Az épület kétszintes. Belépéskor az AVENUE-ba érkezünk, innen nyílnak a fenti termek, és innen jutunk le a lenti részbe is. Balra helyezkednek el az OFFICE terek (négy kisebb és egy nagyobb terem), amelyek workshopra, meetingre alkalmasak.

Ezen a szinten található a LOUNGE termünk is, a vendégfogadó tér bárpulttal, kanapéval, fotelekkel. Továbbhaladva elérkezünk a nagy belmagasságú, izgalmas SALON, HALL és SEPARÉ termekbe, amelyeket igazán sokféleképpen meg lehet tölteni. Minden csak igény és fantázia kérdése: divatbemutató, előadások, gálavacsorák, gyerekprogramok, privát események, kiállítások – hosszan lehetne sorolni mindazt, amit itt meg lehet valósítani.

Az alsó szint három részből áll. Az AVENUE-ból a BÁR részre jutunk, ahol egy beépített bárpult található. Ennek a teremnek a funkciója is többrétű. Továbbhaladva, a GALLERY-n keresztül érkezünk le a DOWNTOWN-ba. Ez a legnagyobb termünk, nagy belmagassággal és egy nagy bárpulttal. A galériarészről az elrendezés adottságai miatt kényelmesen követhető a lenti program, legyen az év végi party, konferencia, termékbemutató, koncert, jubileum.

A kétszintes rendezvényhelyszín tereit sokféleképpen meglehet tölteni

Fotó: DISTR3CT

Milyen a DISTR3CT stílusa?

Először igencsak beindult a fantáziánk, aztán visszarántottuk magunkat a valóságba, hiszen végülis ez egy rendezvénykomplexum. A vállalat, a művész, a producer, az ügynökség, a szervező, az ünnepelt olyan hangulatvilágot teremt, amit éppen az adott rendezvény megkíván. Alapvetően az indusztriális-természetes stílust fogalmaztuk meg, amiben megjelenik a fehér, a fekete, a fém, az arany, az ezüst, illetve a fa és a természetes anyagok használata. A cél az volt, hogy ezekre az alapokra építve mindenki a saját rendezvényére szabhassa a megjelenést.

A szlogenünket a lányom találta ki, és ezt büszkén mondom: Feel the Space, Fill the Space, azaz Érezd meg a teret, és töltsd meg a teret!

Bővebb információ: https://distr3ct.com/

(X)