Január elejéig elengedi a jutalékot elvitelkor a NetPincér

Forrás: turizmus.com

 2020. december 02. 12:47

Emellett összesen 25 millió forintos keretösszeggel támogatják a partnereket.

Ahogyan a járvány első hullámában, jelenleg is az a NetPincér célja, hogy a rendelkezésre álló eszközökkel támogassa azt a több, mint 3300 partnert, akiktől a platformon keresztül lehet rendelni – írják közleményükben.

A járvány tavaszi első hulláma után november közepe óta ismét csak elvitellel és kiszállítással tudják biztosítani működésüket az éttermek és kávézók. Az elmúlt nyolc hónapban már összesen több mint 1500 étterem és üzlet jelezte csatlakozási szándékát a NetPincér felé, és ami eredetileg a vészhelyzet elhárítására szolgált, az mára a szolgáltatásuk egyik alappillérévé vált: mostanra természetes számukra az, hogy házhoz is szállítanak.

Ma már az is látszódik, hogy a vírus második hulláma is hatással van az éttermek és üzletek működésére: a november közepe óta életbe lépett kijárási tilalom bejelentésekor szinte percről percre érzékelte a NetPincér a megrendelők és az éttermek reakcióit is. Az elmúlt időszakban is számos új megkeresés érkezett a céghez: novemberben összesen több mint 300 partner jelezte csatlakozási szándékát. Az újonnan csatlakozott éttermek között szerepel például a Sárközi Ákos által fémjelzett Textúra Étterem, a Tokio, a Bestia, a Cafe Vian, a Czakó Kert, a Törökméz, a Don Doko Don Japán Bistro, a Vadrózsa Étterem, a Tuning Burger és a Pizza Kávé Világbéke is.

Számos étterem számára a szolgáltatás egyik alappillérévé vált a házhozszállítás

Fotó: 123rf

Nehéz helyzetbe jutott partnereinek több intézkedéssel is segít a cég – közölték. Egyrészt november 26-tól egészen január 6-ig elengedik a jutalékot az elviteles rendelések esetében. Emellett pedig elindítják a „Segítsd a NetPincér Partnereket!” kampányt, amelynek keretében a cég több mint egymilliós megrendelői bázisának tagjai összesen 25 millió forint keretösszegben lehetőséget kapnak fejenként egy-egy „VELETEKVAGYUNK” kuponkód egyszeri felhasználására 2000 forint feletti vásárlás esetén. Ebből 500 forint pénzbeli támogatást az a NetPincér Partner kap minden esetben, ahol a felhasználó leadja rendelését, a másik 500 forint kedvezményben pedig a megrendelő részesül.

 

Tovább növelik a futárok számát

A közlemény arra is kitér, hogy  szerződött futárpartnerek száma március óta összesen több mint 3000 fősre növekedett, év végéig pedig több száz fővel szeretnék még bővíteni a létszámot.

A vállalatnál elérhető a NetPincér Futártámogatási Program, aminek keretében azoknak a futár partnereknek nyújtanak pénzügyi támogatást, akik házi karanténba kényszerülnek és így nem dolgozhatnak. A futárok csatlakozása gyors és egyszerű: a cég már tavasszal átállt az online felvételi folyamatra, amelynek köszönhetően megháromszorozták felvételi kapacitásukat, és már nemcsak a regisztráció, de a betanulási folyamat is online működik.

Kapcsolódó cikkek

Elindult a Zsidai @home

2020. november 24.