Jelentkezz be Miskolcról!

 2014. március 20. 10:24

Az IOS-es telefonnal rendelkező vendégek számára új szolgáltatást fejlesztettek ki a Guide@hand Miskolc applikáció fejlesztői, az MTA SZTAKI informatikai fejlesztő munkatársai és a MIDMAR, a miskolci TDM csapata.

Az applikáció IOS verziójában a hétvégén jelent meg a Foursquare bejelentkezés ikon, így a vendégeknek már nem kell kilépnie az applikációból, ha a városban barangol, hogy a Foursquare-be bejelentkezzen vagy képet, tippet osszon meg.

A fejlesztésre azért volt szükség, mivel a Guide@hand Miskolcot leginkább a külföldi vendégek töltik le. Magyarországon kívül a Foursquare nagy sikernek örvend, több mint 45 millió felhasználója van (Magyarországon kb. 50-60.000 fő). Éppen ezért a TDM aktívan dolgozik a Foursquare Miskolc tartalmainak fejlesztésén is – azon túl, hogy számos látnivalót, szállást és éttermet regisztráltak a programba, különböző tippekkel hívják fel a figyelmet a város eldugottabb, kevésbé ismert látnivalóira. November óta közel 1200 alkalommal tekintették meg városnéző tippjeiket a Foursquare felhasználók Miskolcon.

További fejlesztésként az IOS-es telefonnal rendelkező vendégek már a telefonjukon is meg tudják tervezni bükki túráikat akár magasságszint, akár távolság alapján a Guide@hand Miskolc applikáció segítségével. Az ehhez szükséges túratérkép külön is letölthető az alkalmazásban.

A fenti fejlesztések néhány héten belül az Android felhasználók számára is elérhetővé válnak.