Jelentős felvásárlás a beléptető piacon

Forrás: turizmus.com

 2016. november 10. 18:00

Az ASSA ABLOY csoport tulajdonába került a 27 éve biztonságtechnikai rendszereket gyártó SEAWING Kft. A cég továbbra is önálló ügyvezetés mellett, saját székhelyén folytatja működését, a termékfejlesztésben azonban komoly változások várhatók.

Az ASSA ABLOY a felvásárlással a piaci részesedés növelése mellett a még magasabb színvonalú termékfejlesztést és a hatékony integrációt tűzte ki célul. Az együttműködés lényege, hogy lehetőséget teremtsenek az ASSA ABLOY zármegoldások SEAWING beléptető szoftverekbe történő implementálására, még tovább erősítve ezzel piaci jelenlétüket.

„Üzleti stratégiánk részeként olyan szoftverfejlesztőre és megoldásszállítóra volt szükségünk, aki testre szabható termékei által, valamint ASSA ABLOY zárakon és beléptetőkön szerzett tapasztalata révén hatékonyan segít minket egyedi, innovatív beléptető rendszerek kialakításában” – magyarázta a felvásárlás hátterét Ónody Csaba, az ASSA ABLOY Hungary ügyvezetője.

A két cég meglévő ügyfélkörét és partnerhálózatát közvetlenül nem érinti a változás, mivel a megállapodás értelmében az eddig száz százalékban magyar tulajdonú SEAWING Kft. vezetősége továbbra is önállóan irányítja működését.

A felvásárlás részleteiről az ASSA ABLOY honlapján olvashat bővebben.

(x)