Jelölési felhívás a Gundel Károly-díjra

Forrás: turizmus.com

 2016. július 04. 14:14

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére számos társszervezet közreműködésével idén 3. alkalommal is meghirdeti felhívását a Gundel Károly-díj elnyerésére.

A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.

Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.

A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet.

Ennek feltétele az MVI honlapjáról letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére 2016. augusztus 23. éjfélig. (Jelölési adatlap ITT.)

A részletes felhívással ITT olvasható.

A pontos szabályzat ITT tölthető le.

Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapján, 2016. szeptember 23-án a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra.

A kitüntetés átadása ünnepélyes keretek között 2016. november 20-án vasárnap megrendezendő MVI Gálaebéd keretében kerül sor Budapesten az Öböl Ház Rendezvényközpontban (11. ker. Kopaszi gát 2.) a  szakma számos nagy alakja, valamint a sajtó részvételével.

Bővebb információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján, a www.mvi.hu oldalon érhető el.