Jó évet zár a Hungarospa Zrt.

Forrás: turizmus.com

 2014. december 22. 20:22

Az eredmények igazolják a fejlesztéseket a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban: a 2014-es forgalom mind a vendégek számát, mind az árbevételt tekintve meghaladja a várakozásokat.

A beruházásoknak köszönhetően szolgáltatásaik száma és színvonala egyaránt növekedett, amit fokozott érdeklődéssel hálált meg a közönség. Az abszolút siker az új Extrém zóna volt a hat új, izgalmas óriáscsúszdával és a mászófallal.

Ugyan a strandfürdőt az esős nyár miatt 3 százalékkal kevesebben keresték fel az előző évinél, az Aquapark attrakcióit az új csúszdáknak köszönhetően 20 százalékkal többen vették igénybe. A csúszdapark vendégforgalma idén meghaladta a százezret, az idei évben ez volt a legjövedelmezőbb üzletáguk.

Az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő várhatóan 13 százalékos vendégforgalom növekedést könyvelhet el idén. Év végéig a vendégszám elérheti a háromszázezret, ami rekordnak számít az élményfürdő történetében. A gyógyászati vendégforgalom az előző évivel közel azonos szinten alakult. Szálláshelyeiken, a szállodában és a kempingekben két százalékkal nőtt a vendégek száma. A kétmilliomodik szolgáltatást igénybe vevő vendéget november közepén köszönhették.

A létesítmény fejlesztése a súlyfürdő kapacitásának bővítésével, a főbejárati strandpénztárak felújításával folytatódik.