Jótékony fogyókúraverseny a VakVarjú éttermekben

Szerző: Szerdahelyi Krisztina

Forrás: turizmus.com

 2023. április 18. 13:18

Az étteremcsalád tulajdonosa fogyókúraversennyel szeretné egészségesebb életmódra ösztönözni kollégáit. A kihívás jótékony célt is szolgál: a leolvadt kilók arányában a cégcsoport a sérült és fogyatékkal élő emberek mozgását segítő SUHANJ! Alapítványt támogatja.

Semsei Rudolf, a Budapest Party Service Kft. és a VakVarjú étteremcsalád vezetője egyszerre fókuszál vendégei és szakemberei elégedettségére, ezért évek óta dolgozik a minél szerethetőbb munkahely megteremtésén. A cégcsoport legújabb kezdeményezése egy fogyókúraverseny, amelynek célja, hogy munkatársaik a kalóriák gyűjtése helyett néhány hétig a közösségi élményekre, a sportolásra és az egészségesebb életmódra koncentráljanak.

Közel hatvanan neveztek be a 12 hétig tartó, „Nagy Fogyás 2023” elnevezésű céges versenyre, amely egy mérlegre állással és orvosi állapotfelméréssel kezdődött, hogy az eredmények tudatában minél többen csatlakozzanak a kihíváshoz. A játékot a verseny időtartama alatt bárki bármikor befejezheti, ha úgy érzi, hogy fogyásával elérte a kívánt súlyt. Akik kiinduló testsúlyukhoz képest százalékosan a legtöbb kilótól tudnak megszabadulni, értékes jutalomban részesülnek.

A VakVarjú étteremcsalád csapata a 2022-es Ultrabalatonon

Fotó: Budapest Party Service

„Cégvezetőként fontosnak tartom, hogy minél egészségesebb munkatársak vegyenek körül, akiknek munkájára és teherbírására hosszú távon számíthatok” – mondta a játékkal kapcsolatban Semsei Rudolf, akinek kérésére a dolgozóknak járó heti menü összeállításában is jobban odafigyelnek a kalóriákra.

A cégcsoport munkatársai nemcsak a saját egészségük megőrzéséért fogynak: a verseny során leolvadt kilók arányában a Budapest Party Service Kft. a sérült és fogyatékkal élő embereknek a mozgás örömét átadó SUHANJ! Alapítványt támogatja.