Jótékonykodással indítják az évet a szállodák

Forrás: turizmus.com

 2022. január 13. 09:31

A 2022-es évet is jótékonysági akciókkal kezdik a szállodák. A HotelHero és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége CSR-szekciójának közös szervezésében ismét összefognak, és a mélyszegénységben élők megsegítésére a karácsonyi adománydömping után a csendesebb januárban akcióznak.

A Magyar Vöröskereszt munkatársaival együttműködve tart a téli ruhák összegyűjtését célzó akció – a szervezők és a kampányban részt vevő gyűjtőpontok 2022. január 16-ig várják az adományokat 2 budapesti és 15 vidéki helyszínen.

Adományként jó állapotú, őszi, téli ruhákat várnak lehetőleg zsákokba csoportosítva a következő kategóriák szerint: férfi, női, gyerek(fiú), gyerek(lány).

Január 13–16. között várják az adományokat 2 budapesti és 15 vidéki helyszínen

Fotó: HotelHero

Fontos tudni, hogy az akciót szállodások szervezik, szállodákban, de nem csak szállodásoknak! Bárki, aki a gardróbját egy kicsit tehermentesítené, elhozhatja az adományát a megadott gyűjtőpontok bármelyikére.

 

Az országos gyűjtőpontok, ahol az adományokat várják 2022. január 13–16. között:

 

A ruhagyűjtő akció lezárása után a szállodások jótékonysági főzéssel folytatják az éves CSR-programjukat: január 23-án Budapesten, február második felében pedig egy országos akció keretében 12 helyszínen fognak össze a szakma képviselői, hogy egy tál meleg ételhez juttathassák a rászorulókat.

Az országos akcióhoz még keresnek csatlakozni kívánó vidéki szállodákat és éttermeket.

Az esemény beszállító partnere a Mirbest Kft. lesz, az adományokat a Magyar Vöröskereszt budapesti és regionális irodáinak munkatársai fogják a megfelelő helyekre eljuttatni.

További információ:

Ruhagyűjtés: Dudás Ildikó (Tel: 36 20 474 5018, ildiko.dudas@kempinski.com)

Jótékonysági főzés: Varga Kitti (Tel: 36 30 663 9603, kitti.varga@zeinahotels.com)

Általános: Anek Dóra (Tel: 36 20 468 3683,  d.anek@cpihotels.com)