Jótékonysággal kezdte az évet az Aranykulcs

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2020. január 08. 20:54

A Corvinus Hotel Kempinski látta vendégül a Magyar Aranykulcs hagyományos, évadnyitó rendezvényét, amely jótékonysági est is volt egyúttal, január 8-án.

A budapesti Kempinski nyitása óta, 28. éve támogatja a Bolyai utcai Gyermekotthon alapítványát. A szálloda jótékonyságához kapcsolódtak a Magyar Aranykulcs tagjai, amikor évadnyitó rendezvényükön részvételi díjat fizettek, amelyet az egyesület megduplázott, s ily módon, 1 250 000 forintot tudnak átadni a rászoruló gyermekeknek.

Takács Tamás és Buday Péter az adományról szóló jelképes utalvánnyal

Fotó: turizmus.com

A 125 regisztrált vendéget Stephan Interthal, a Corvinus Kempinski vezérigazgatója, Takács Tamás, a Corvinus Kempinski head concierge-e, valamint Buday Péter (Four Seasons Gresham Palace), a Magyar Aranykulcs elnöke köszöntötte.

A szálloda igazgatója elmondta többek között, hogy kiemelten fontosnak tartja a vendégekkel közvetlen kontaktust tartó concierge tevékenységet. A Kempinski láncot, s benne a budapesti házat egyfajta concierge iskolának is tekinti a menedzsment.

Stephan Interthal, Takács Tamás és Buday Péter köszönti a vendégeket

Fotó: turizmus.com

Stephan Interthal ezt az alkalmat is megragadta, hogy köszönetet mondjon concierge munkatársainak, akik helytálltak a karácsonyi, s főleg a szilveszteri telt házas napokon.

Aranykulcsosok a Corvinus Kempinski Grand Room báltermében

Fotó: Csárdás Ferenc