Jótékonysági akció az AccorHotelsnél

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 07. 13:37

Közösségi futással támogatják a SUHANJ! Alapítványt az AccorHotels Magyarország dolgozói.

Az AccorHotels Magyarország újból aktív szereplőként vesz részt egy maratoni futóversenyen. A vállalat ezúttal az októberi SPAR Maratonon képviselteti magát több mint 120 munkatársával.

A felkészülés során összegyűjtött több ezer kilométert pénzadomány formájában ajánlják fel a SUHANJ! Alapítványnak.

Az AccorHotels Magyarország és a SUHANJ! Alapítvány idén először működik együtt egy közös jótékonysági kezdeményezés keretében. Az AccorHotels munkatársai rendszeresen indulnak futóversenyeken, melyeket jótékonysági akcióval kötnek egybe, amit a vállalat kiemelten támogat és népszerűsít.

Közös futóedzés után a Margitszigeten

Fotó: turizmus.com

A vállalaton belüli támogatás keretében a munkatársak a felkészülési szakaszban kilométereket gyűjtenek, melyek pénzadomány formájában kerülnek a támogatott szervezethez. Az októberi maratonra való felkészüléssel a vállalat munkatársai a SUHANJ! Alapítvány számára gyűjtik a kilométereket.

A SUHANJ! Alapítvány a mozgás örömét osztja meg sérült- és fogyatékkal élő társainkkal. A Spar Maratonra való felkészülés jegyében szeptember 4-én az AccorHotels dolgozói az Alapítvány önkénteseivel és fogyatékkal élő sportolóival együtt egy közös, szemléletformáló programmal színesített futóedzésen vettek részt a Margitszigeten. A felkészülési futás része volt egy úgynevezett Bizalomfutás is, ahol szemléletformálást a gyakorlatban is átélve a szállodahálózat munkatársai megtapasztalhatták, milyen érzés bekötött szemmel, látásuk nélkül futni, illetve látóként kísérni a másikat.

A Planet21 fenntarthatósági programjának jegyében az AccorHotels munkatársai a partnerekkel és vendégekkel közösen aktívan vesznek részt a sportot és közös mozgást népszerűsítő programokon, így a maratonokon és egyéb futóversenyeken is. A SUHANJ! Alapítványnak gyűjtött támogatáshoz az AccorHotels központi beszerzési partnerei is hozzájárulnak: Bau-Comp Kft., Bonitas Kft., Innoreal Kft., Macro Air Légtechnika Kft. és In-Kal Zrt.

Kapcsolódó cikkek

Hamarosan megnyílik a D8 Hotel

2018. szeptember 06.