Jótékonysági akcióval és levendulával fűszerezett partnerparti az Andrássy úton

 2014. június 01. 15:01

A Mamaison Hotel Andrássy és a tavaly nyáron megnyílt La Perle Noire étterem közösen látta vendégül közel 130 partnerét május 28-án "Levendula és fűszervarázs" fantázianévvel meghirdetett rendezvényén, ahol a grillterasz megnyitását is ünnepelték.

Nagy-Szász István, a szálloda igazgatója és Gendur András, a La Perle Noire étterem tulajdonosa nyitóbeszédében köszönetet mondott az elmúlt és az idei évben partnereik segítségével ide érkező vendégekért, valamint a növekvő számú rendezvény és konferenciafoglalásért.

Kiemelték továbbá a La Perle Noir megnyitása óta kapott számos elismerést - az éttermet már a Michelin Guide is ajánlja, a DiningCity.com tavaszi étteremhetének 1. helyezését ért el, legutóbb pedig 12,5 pontot kapott a Dining Guide TOP 100-as listáján.

 

A partnerparti egyben az étterem frissen felújított és többek között illatos fűszernövényekkel és hangulatos lampionokkal díszített grillteraszának hivatalos nyitórendezvénye is volt, ahol a régi  Mamaison hagyományokat követve a szervezők a megjelentek bevonásával ismét egy jó ügy mellé álltak és a tombolajegyek árusításából befolyt közel 50.000 Ft-os összeget ugyanekkora összeggel kiegészítve a "Piros Orr Bohócdoktorok" Alapítványának ajánlották fel.

Az est fényét – a provance-i kisvárosok hangulatát idéző lampionok és az élő jazzkoncert mellett – Koncz László chef ételkreációi és a nyár ihletésében készült sorbet különlegességek is gazdagították, és a szálloda grillterszán összegyűlt vendégsereget még a hirtelen jött nyári zápor sem tántorította el.