Jöttünk, láttunk, játszottunk

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. január 28. 17:30

Szakmai nyílt napot hirdetett január 25-ére az alsópáhoki Kolping Hotel csapata, hogy megmutassák új projektjüket, a Bobo Fun Parkot.

Szállodások, tourinformosok, utazási irodák, rendezvényszervezők érkeztek, hogy megnézzék, mit is rejt a 3000 négyzetméteres adrenalinaréna.

A vendégeket Baldauf Csaba, a Kolping Hotel és a Bobo Fun Park igazgatója köszöntötte. Utána bemutatkozott Sziné Horváth Beáta, a Bobo Fun Park vezetője.

Baldauf Csaba, a Kolping Hotel és a Bobo Fun Park igazgatója köszöntötte a vendégeket

Fotó: Bobo Fun Park

A tavaly júniusi nyitás óta már többször bizonyítást nyert, hogy ez a hely nem csupán gyerekeknek való. Ahogy a felnőttek beteszik ide a lábukat, azonnal előjön a gyermeki énjük, és beszippantja őket a játék. Nem volt ez másképp most sem.

Sziné Horváth Beáta, a Bobo Fun Park vezetője

Fotó: Bobo Fun Park

A bemelegítő torna után a résztvevők egyszer csak azon kapták magukat, hogy a 4 óra elröppent, és még ezt is ki akarták próbálni, meg azt is… meg amazt is. Érkezett szállodás partner, akivel két játék között üzemelési tapasztalatot cseréltek a szervezők, jöttek kollégák, akik büszkén küldték a mászóteljesítményükről a videót a főnöküknek. A résztvevők versenybe is szállhattak, és egy totót is kitölthettek. De nem csak a verseny nyertesei nyertek. A játszós nappal mindenki kiszakadt kicsit a hétköznapi rutinból. A programot a szomszédos Kolping Hotel megtekintése zárta.

A bemelegítő torna után a vendégek kipróbálták a 3000 négyzetméteres adrenalinarénát

Fotó: Bobo Fun Park

(X)