Jövő nyáron debütálhat Rafael Nadal és a Meliá új hotelmárkája

Forrás: turizmus.com

 2022. december 18. 12:40

Közösen alapított egy új hotelmárkát Rafael Nadal spanyol teniszcsillag és a spanyol Meliá szállodavállalat.

A ZEL szállodalánc első háza 2023 nyarán nyílhat meg Mallorcán, öt éven belül pedig több mint húsz 4 csillag plusz kategóriájú, a szabadidős közönségre fókuszáló szálloda megnyitását tervezik világszerte, a legtöbbet a Földközi-tenger térségében, a többit pedig olyan nagyvárosokban, mint Madrid, London vagy Párizs – írja a hotelnewsresource.com.

Rafael Nadal és Gabriel Escarrer, a Meliá Hotels International vezérigazgatója december 15-én jelentette be a resort és városi szabadidős márka elindítását, amely Európában, Amerikában, a Közel-Keleten és Ázsiában terjeszkedik majd. A közös vállalat célja, hogy egyedülálló, a klasszikus mediterrán sajátosságokat középpontba állító hotelélményt biztosító szállodák jöjjenek létre a világ különböző pontjain. Az új brandnek számos partnere lesz a gasztronómia, a dizájn, a wellness és a technológia területén.

Gabriel Escarrer and Rafael Nadal. Több szállodát is terveznek a Földközi-tenger térségébe, az elsőt Mallorcán nyitnák meg

Fotó: Facebook / Rafa Nadal

Gabriel Escarrer szerint a luxusszállodák életre hívásában és menedzselésében több mint 65 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező szállodavállalat és Nadal inspiráló vezetői képességei fogtak össze, hogy létrehozzák az innovatív, energikus ZEL márkát, amely az utazók új generációját fogja vonzani és meglepni.Nadal hozzátette: már régóta tervezte egy ilyen szállodamárka létrehozását. Szerinte a ZEL egyet fog jelenteni azzal, hogy jól érezzük magunkat és élvezzük a mediterrán életstílust.Az elegáns, tágas, világos terekkel rendelkező, inspiráló, vibráló hangulatú, mégis otthonos ZEL-szállodák a wellnessre, fitneszre és az autentikus konyhára összpontosítanak majd, kapcsolódást kínálva a természethez, az éghez és a tengerhez. Mindegyik szálloda középpontjában lesz egy, a Földközi-tenger térségére jellemző udvar, ahonnan el lehet majd jutni más közösségi terekbe, például teraszokra, háztetőkre, tengerparti klubokba. A vendégek csatlakozhatnak a szállodák saját digitális közösségéhez, a platform felugró ablakai pedig helyi kézműveseket, művészeket, szépségápolási termékeket és kulináris ajánlatokat mutatnak majd be, bátorítva a vendéget az adott hely felfedezésére és a helyi közösséggel történő kapcsolatfelvételre.