Jövő szombaton nyílik a Westend felújított ételudvara

Forrás: turizmus.com

 2023. július 12. 13:56

A Westendben július 22-én birtokba vehetik a látogatók a felújított ételudvart. Az új közösségi teret nagyszabású programsorozattal adják át a nagyközönségnek.

A Westend területének 15 százalékát és egyben legforgalmasabb részét érintő beruházást egy alapos kutatás előzte meg a fogyasztói igényekről. Ehhez jött még a nemzetközi trendek és a saját értékrend integrációja. Az új enteriőrt a természet inspirálta, ötvözi a korábbi építészeti jegyeket a legfrissebb építészeti és technológiai megoldásokkal, továbbá visszaköszönnek majd benne a Westend arculati elemei is.

A jövő hétvégén egy nagyszabású programsorozattal várnak mindenkit, akik elsőkként szeretnék megnézni, milyen lett az új food court, amely a kulturált étkezésen kívül közösségi térként is funkcionál majd. Ezt tükrözi az új márkanév is: a Food&Friends.

Jövő szombaton 12 órakor a legfontosabb elemek: a fenntarthatóság, a közösség, az innováció és a változatosság is megjelenik majd a nyitóshow közel 40 táncosának és légtornászának előadásában, amit grandiózus fényjáték kísér, továbbá fellép a Vasovski Symphonic, Radics Gigi és Király Viktor.

Ingyenes programsorozattal adják át a Westend új ételudvarát a jövő hétvégén

Fotó: Westend

A nyitóhétvége alatt bárki próbára teheti a szerencséjét is, és elérhető lesz a nyitóesemény napjától a Gyermekétkeztetési Alapítvány adománygyűjtő terminálja is, amelynél a látogatók jótékonykodhatnak a szervezet javára.

A nyitóeseményen lesz még FabLab x Hello Wood kézműves workshop a faanyagok szerelmeseinek, zero waste workshop azoknak, akik a hulladék mennyiségét szeretnék csökkenteni, és a selfie droidot is ki lehet majd próbálni.  A jó hangulatról egész hétvégén DJ Immi V gondoskodik. A programokon a részvétel ingyenes.