Jövőre nyit a Cortile Budapest Hotel

Forrás: turizmus.com

 2017. június 21. 14:38

A Casati Budapest Hotel sikere után a Hotel Pest Kft. 2018 második felében megnyitja második szállodáját Budapesten, a hatodik kerületben Cortile Budapest Hotel néven. Az Operától 3 percre 36 szobával és többféle szobastílussal várja vendégeit Budapest új boutique szállodája.

A legfelső szinten egyedi budapesti panorámával büszkélkedő úszómedence és bár, a földszinten reggeliző és hangulatos koktélbár áll majd a vendégek rendelkezésére, ezen kívül egy jól felszerelt edzőterem és jacuzzi is helyet kap az épületben.

A majdani tetőterasz új rendezvényhelyszínként is funkcionálhat majd

Erdős Gábor, a Hotel Pest Kft. cégvezetője elmondta, hogy „a mostanában tapasztalható és az előrejelzések alapján jövőre csúcsosodó szállodanyitási boom ellenére optimista a budapesti szállodaipar jövőjét illetően, mivel az egyedi hangulatú, magas színvonalat, személyre szabott kiszolgálást nyújtó hotelekre egyre nagyobb kereslet."

Erdős Gábor és csapata köszönti a vendégeket


Hangulatos partin látták vendégül partnereiket


A koncepciót folytatva a Cortille Budapest Hotel belső kialakítását dizájn bútorok, élénk színek, meglepő megoldások teszik különlegessé. A szobák pedig a nyitott fürdőszoba koncepció mellett az egész falat betöltő ablakoktól és erkélyektől válnak még levegősebbé. A tetőszinten található üvegfalú medence és bár egyben új rendezvényhelyszínnel is gazdagítja Budapestet.

Flora szobatípus


Moss szobatípus


A természet ihlette szobabelsők (MOSS, FLORA, TERRA, SKY) tükrözik a szálloda környezettudatosságát, amire már az építkezés során nagy hangsúlyt fektetnek. „Egy szálloda üzemeltetésénél nagyon sokat tehetünk környezetünk védelme érdekében, és ha ezzel még költségeket is meg tudunk takarítani, akkor mindenki nyer" - nyilatkozta Erdős Gábor.

A majdani medence


A külső és belső homlokzaton felfutó növényfal és a hangulatos belső udvar – innen ered a szálloda neve – is a zöld szálloda hangulatát erősíti majd. A geotermikus energia alkalmazása mellett napkollektorokat is építenek és a szürkevizet is hasznosítani fogják.

Ilyen lesz a recepció


Az épületet a MádiLáncos építésziroda tervezi, akik a Casatit is kialakították.