Jövőre nyit Szentes első hotelje

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 06. 15:06

2018 júniusától várja vendégeit Szentes első szállodája. A Török Csongor tervei alapján épülő négycsillagos hotel modern építészeti stílusról, fiatalos arculatról és kellemes atmoszféráról árulkodik.

A hotel hiánypótló beruházás a városban, hiszen eddig a Szentesre érkezőknek csak apartmanházakban, panziókban, vendégházakban tudtak szálláshelyet biztosítani, 25 km-es körzetben nincs hasonló szálláshely a térségben. Az új beruházás a nyitást követően 11 fő számára biztosít majd munkalehetőséget.

2017 júliusában indult az építkezés a csendes Szentesi Üdülő- és Sportövezetének a peremén, az Örvény soron, a Kurca folyó mellett 2500 négyzetméter alapterületen. Az Open Hotel főként a családokat, a sportolni, feltöltődni vágyókat, a wellnesst kedvelőket, valamint az üzleti utazókat célozza meg.

 

Három szinten, 24 szobában foglalhatnak majd szállást az Openben pihenni vágyó vendégek. Minden szoba a folyóra néz, és a hozzájuk tartozó terasszal együtt tágas, közel 30 négyzetméteres tér áll rendelkezésre. A légkondicionált, minibárral, telefonnal, LCD televízióval és internet hozzáféréssel ellátott szobákban minden feltétel biztosított lesz a nyugodt kikapcsolódáshoz. A recepciós szolgálat a nap bármely szakában 0-24 óráig áll a vendégek rendelkezésére, két idegen nyelven is. A hotel saját zárt parkolóval rendelkezik majd, és lehetőség lesz 24 órás csomagmegőrzésre is.

A szállodában egy Á la carte étterem fog üzemelni, ahol a szálloda vendégei számára félpanziós ellátás is elérhető lesz, de külsős vendégek is betérhetnek majd egy finom vacsorára. Egy kültéri 14 m hosszú, feszített víztükrű medence is fokozza a látványt és emeli a szállodaszínvonalát. Az árak a vidéki négycsillagos árkategóriának megfelelően alakulnak.

 

A helyrajzi adottságoknak köszönhetően a szálloda csodás panorámával rendelkezik majd, és a kedvező helyszínválasztásból adódó turisztikai adottságok számos kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a Szentesre érkezőknek. A Szentesi Üdülőközpont fürdőjének bejárata mindössze 400 méterre található az Open Hoteltől, ami a Kurcán átívelő kishídon könnyen megközelíthető. Az Üdülőközpontban alig 2 esztendeje egy minden igényt kielégítő fedett élmény és wellness komplexum épült.

 

Kapcsolódó cikkek