Jubileumi KávéBár Bazár

Forrás: turizmus.com

 2019. január 30. 11:16

Az idén a Millenárisra költözik a tízéves KávéBár Bazár.

Az idén február 9-10-én szervezik meg a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseményét, a 10. jubileumát ünneplő KávéBár Bazárt, melynek a Millenáris Park B csarnoka ad otthont. A látogatók a belépőjegy megvásárlásával negyvenöt kiállító termékeit – kávékat, teákat, borokat, párlatokat, és egyéb italkülönlegességeket – kóstolhatnak meg.

Hazai mikropörkölők és jól ismert kereskedelmi márkák egyaránt megjelennek a kávésok között, a világ legjobb termőterületeiről érkező tételeket kóstolhatunk, és persze vásárolni is lehet majd a standoknál. A két nap során három országos bajnokság zajlik: a baristák a Magyar Cup Tasters Bajnokságon mérhetik össze tudásukat két napon át, és a nyertes képviseli hazánkat a berlini világdöntőn.

A Magyar Cup Tasters Bajnokság nyertese a berlini világdöntőre megy

Fotó: turizmus.com

A nem hivatásos kávérajongók versenye, az Amatőr Magyar Barista Bajnokság szombaton várja az érdeklődőket, és vasárnap lesz a Magyar Bartender Szövetség szervezésében zajló Cold Brew Spirits megmérettetés. Ugyanakkor nemcsak versenyek, hanem előadások, bemutatók, vezetett kóstolók is színesítik a KávéBár-hétvégét, sőt, még robotok felbukkanására is számíthatunk!

A belépőjegy ára tartalmazza a korlátlan kávékóstolást, borok, párlatok, és egyéb italkülönlegességek kóstolósát, valamint a versenyeken és programokon való részvételt.

További információ: www.kavebar.hu