Jubileumi ünnepség a 10 éves Hotel Karos Spa-ban

 2014. június 16. 16:29

Zalakaros legnagyobb wellness szállodája idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját, ebből alkalomból június 19-én nagyszabású jubileumi ünnepség kerül megrendezésre.

Az esemény a délelőtti órákban sajtótájékoztatóval indul, ahol szó esik a szálloda történetéről és a jövőbeni célokról is. A nap folyamán Mága Zoltán is beszél majd, mivel a világhírű hegedűművész az elmúlt 10 évben számos alkalommal lépett fel a szállodában és magánszemélyként is szívesen látogat Zalakarosra.

A Karos Spa szimbóluma, az alma azon túl, hogy a szépség és egészség kifejezése, arra is utal, hogy korábban ezen a területen almáskert volt, valamint a szálloda épülete Zalakaros Alma utcájában található. A tulajdonosok egy-egy almafa elültetésével emlékeznek meg erről.

Az esemény alkalmával Utazó Planetárium is érkezik a szállodába lelkes csillagászokkal, és ezen a napon vehetik birtokba a vendégek a szálloda nyári attrakcióját; az Izgiland élménybirodalmat is. Fellép az Ének Iskolájának nyertese, ifj. Berki Artúr és Mága Zoltán is.