Júliusban nyílik Rafael Nadal első szállodája

Forrás: turizmus.com

 2023. május 20. 13:01

Rafael Nadal teniszcsillag és a Meliá Hotels International szállodavállalat júliusban megnyitja a ZEL márka első szállodáját.

Július 1-jén, Mallorcán debütál az első szállodával Rafael Nadal lifestyle hotelmárkája, a ZEL – értesült a Travel Weekly.

A teniszcsillag és a Meliá Hotels International spanyol szállodalánc tavaly év végén mutatta be közös hotelkoncepcióját.

A tengerparton, a Puerto Portals bevásárló- és gasztronómiai negyedtől öt percre található ZEL Mallorca 165 szobával, köztük 21 lakosztállyal fog megnyílni. A szálloda nyitott lobbijában barcelonai Syra Coffee kávét kínáló „kávésarok” és egy beachklubszerű étterem, a Beso Beach Mallorca kap helyet. A tenger gyümölcseire specializálódott étterem homokon elhelyezett asztalainál garnélát, homárfarkat és kagylót is fogyaszthatnak majd a vendégek.

A ZEL Mallorca 165 szobával nyílik meg júliusban

Fotó: Meliá Hotels International

A szálloda két medencéje közül az egyiket kizárólag felnőttek számára tartják majd fenn. Spa is lesz, három kezelőhelyiséggel, két jacuzzival, gőzfürdővel és szaunával.

A szálloda ezenkívül válogatott koncerteket, kirándulásokat és egyéb programlehetőségeket – például Nadal által kiválasztott séta- és bicikliútvonalakat – kínál majd a vendégeknek.

A Meliá Hotels közlése szerint a ZEL brandhez tartozó szállodák száma globálisan várhatóan húszra nő az elkövetkező öt évben.

A ZEL Mallorca szobaárai 288 dollárnál kezdődnek egy éjszakára.