Kapszulahotelben is lakhatunk a Szigeten

Forrás: turizmus.com

 2015. május 14. 16:18

Az idei Sziget fesztivál nem csupán a látványban és a programokban fejleszt, szálláshelyekből is a korábbinál jóval szélesebb választék áll rendelkezésre, a többféle kempingtől a kapszulahotelig.

Aki emelt szintű kempingszolgáltatást szeretne, számos lehetőségből választhat. Bár a medencét, ingyenes wifit, őrzött területet és számos egyéb kényelmi szolgáltatást kínáló VIP kemping már most megtelt, az Alternatíva kemping olaszul és angolul beszélő személyzettel várja a „dolce vita"-t keresőket, az Apero pedig elsősorban a franciákra számít.

 

A Sziget északnyugati részében, a normál és a VIP színvonal között létesül a Siesta kemping, a lakókocsival érkezőket a Karaván Kemping várja. A Családi Kemping pedig családbarát szolgáltatásokkal, több nyelvet beszélő szolgáltatásokkal, nyugodt környezetben fogadja a legkisebb szigetlakókat és szüleiket.

 

Aki azonban ódzkodik a sátraktól (amelyek egyébként akár a helyszínen is bérelhetőek), a Telekom által felépített, a legmodernebb digitális biztonsági szolgáltatásokat kínáló kapszulahotelben is megszállhat párjával. A Flexhotel pedig már-már szállodai kényelmet nyújt, elkülönített szobákkal és mosdókkal.