Karácsonykor nyit a négycsillagos Xavin Hotel Harkányban

Forrás: turizmus.com

 2014. december 07. 16:13

Célegyenesbe ért a Xavin Hotel megújítása. A harkányi szálloda a kétéves nagyberuházás végére kívül-belül megszépül, szolgáltatásainak száma és színvonala is tovább nő.

Még színvonalasabb szolgáltatásokkal – háromcsillagos árakon

December 25-én nyit ki újra, immár négycsillagos hotelként – ráadásul egyelőre marad a korábbi, háromcsillagos díjszabásnál. A Harkányi Gyógyfürdőtől csupán 150 méterre található Xavin már másfél évtizede népszerű úticélja a kikapcsolódni vágyóknak.

Idén karácsonyra a háromcsillagos kategóriából átlép a négycsillagosba, ami annyit jelent, hogy a korábbinál is modernebb, nívósabb, gazdagabb kínálatú szálloda fogadja majd a fürdővárosba érkezőt: a többi közt 34 nagyon igényes szoba klímával, korlátlan wifi szolgáltatással; érintőkártyás beléptető-rendszer, mozgáskorlátozott-mosdó, 24 órás szobaszervíz. A wellness részen sókamra, lávaköves masszázs is szolgálja a vendégek feltöltődését. Az előkelően berendezett, 60 fős étterem pedig télikerttel, nyaranta mediterrán hangulatú kerthelyiséggel bővül.

A Xavin Hotel magyar, német, angol, cseh és orosz vendégekre is számít. Az üzletemberek, párok, családok, csoportok mellett a kerékpáros turisták, allergiások, mozgásszervi betegséggel küzdők kedvelt célpontjává szeretne válni.

A szálloda vezérelve nem változik: minőségit kínálni - megfizethetően.

A négycsillagos hotel szolgáltatásait Ön még hónapokig háromcsillagos árakon veheti igénybe. Ne hagyja ki, foglaljon szállást a Xavinban akár még ma!

Xavin Hotel


Cím: 7815 Harkány, Kossuth Lajos u. 43.
Tel.: +36 72 479 399
E-mail: xavin@xavin.hu
Web: www.xavin.hu

(x)