Kedves Partnerünk!

Forrás: turizmus.com

 2016. február 08. 11:23

A Sixt a környezettudatosság jegyében 2015 nyarán megújuló flottájába állította a BMW i3 típusú elektromos autókat, melyekkel a városi közlekedés új értelmet nyert.

Az autók flottába állítását követően Sixt rent a car elindította az „Akik már kipróbálták…” elnevezésű BMW i3 tesztprogramját, mely során véleményformáló résztvevők tesztelhették a BMW i3 autókat, akik ugyanolyan elkötelezettek a környezettudatosság mellett, mint a Sixt.

Az akcióval a Sixt célja az volt, hogy minél szélesebb körbe eljuttassa és megismertesse a Sixt flottából is elérhető környezetbarát BMW i3 elektromos autókat. A kampány keretei között a Sixt felajánlotta az új prémium BMW i3 típusú elektromos autóit tesztelés céljára. Az akció során született véleményeket a BMW i3-as autóról alább olvashatja:

 

 

„A BMW i3 a városi autózás egyik legjobb és egyik legvidámabb élményét biztosítja.”

/Tatár György – igazgató, Szallodak.hu/

 

„Gyerekkoromban drága Édesapám mindig figyelmeztetett: "Úgy nyomd a gázt édes Fiam, mintha tojás lenne a talpad alatt" - instrukciója 2015-ben számomra új értelmet nyert.”

/Parti János – Director of Sales & Marketing, Kempinski Hotel Corvinus Budapest/

 

„Jövőben  bármely városlátogatásomkor autót bérelnék, biztosan a BMW i3-at választanám!”

/Klemm Balázs – Ügyvezető, Service 4 You Hotel Management Kft./

 

 

Amennyiben az élménybeszámolók felkeltették az érdeklődését és Ön is kipróbálná az elektromos lázadó képességeit, kérjen ajánlatot a Sixt BMW i3 autójára.

 

Sixt Hungary - Foglalási Központ

Tel.: +36 1 451 4227

E-mail: sixt@sixt.hu

Web: www.sixt.hu