Teljesen megújult a budapesti Kempinski wellnessrészlege

Forrás: turizmus.com

 2023. november 01. 11:52

Új dizájnt kapott a Kempinski Hotel Corvinus Budapest wellnessrészlege, s ezzel egyidőben a spa koncepciója és kezelései is teljesen megújultak.

Az utazás és a testi-lelki harmónia kapcsolatának gondolata ihlette Kempinski The Spa új enteriőrjének megtervezésére a szálloda magyar céget kért fel, és a felhasznált anyagokat, bútorokat is helyi gyártóktól rendelte meg. A Kováts Krisztina vezetésével a Haken Design tervei szerint újjávarázsolt terek stílusa japandi, azaz a japán és skandináv dizájn keveréke, amely természetes, fenntartható anyagokat és visszafogott földszíneket használ.

A megújult terekbe kortárs magyar képzőművészeti alkotások kerültek, amelyek a szálloda egyedi Corvinus Műgyűjteményét gyarapítják.

A wellnessrészleg megújult recepciója

Fotó: Kempinski Hotel Corvinus Budapest

 

 

 

 

A szálloda tájékoztatása szerint az új kezelések még inkább figyelembe veszik a vendégek egyéni igényeit. A hármas hatású (ásványi, mechanikai és termál) magyar gyógyiszappal végzett The Hungarian Holistic Journey továbbra is az egyik kiemelt ajánlatuk marad. Számos masszázs és arckezelés VOYA termékekre épül, egy ír családi tulajdonú wellnesscég innovációjára. Magyarországon egyedül ez a spa alkalmazza a márka biohínár alapú, fenntartható luxustermékeit és terápiáit.

A belső dizájnban a japán és skandináv dizájn keveredik

Fotó: Kempinski Hotel Corvinus Budapest