Ilyen volt képekben a Business Excellence 2024 díjátadó ünnepsége

Forrás: turizmus.com

 2024. június 16. 18:40

Nézze meg képgalériánkat a Continental City Golf Club-Birdie Events Rendezvényházban tartott Business Excellence 2024 díjátadójáról és fogadásáról!

Amint arról beszámoltunk, kiadónk, a Turizmus Kft. idén immár 14. alkalommal adta át a Business Excellence díjakat, elismerve ezzel az üzleti turizmus legkiválóbb szereplőit – azokat a rendezvényhelyszíneket, szállodákat, utaztatókat, turisztikai marketingszervezeteket, mobilitási és egyéb szolgáltatókat, akik az elmúlt egy évben kiemelkedő módon járultak hozzá a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

A Business Excellence Díjátadó Gála emellett a hazai üzleti turisztikai szektor egyik legjelentősebb networking eseménye is. Akárcsak a közönségszavazást, a június 12-én megrendezett díjkiosztó ünnepséget is élénk érdeklődés kísérte a szakma részéről.

A 10 kategóriában kiosztott Business Excellence 2024 Díj szakmai és közönségnyerteseit ebben a cikkben hirdettük ki.

A díjátadón és az azt követő fogadáson készült képek megtekintéséhez kattintson ide! >>>

A Business Excellence 2024 Díj szakmai és közönségdíjasai

Fotó: Grósz Balázs

Kiadónk ezúton is köszöni szponzorainknak és együttműködő partnereinknek a támogatást, akik nélkül a nagyszabású esemény nem valósulhatott volna meg.


A rendezvény Gyémánt fokozatú támogatója:

Az Amadria Park Horvátország tengerpartján található, családi örökségből szőtt szállodalánc, amely luxusszállásokat kínál Zágrábban, Šibenikben és Opatijában családoknak, a gasztronómia szerelmeseinek és MICE-utazóknak egyaránt.

A rendezvény cateringtámogatói:


.